Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Van itt olyan, akinek a...

Van itt olyan, akinek a kajákát lopkodták a lakótársai, és TÉNYLEG tett bele hashajtót?

Figyelt kérdés
A tapasztalatok és a visszajelzések érdekelnek. Hó vége volt, az én utolsó fillérjeimből vett kajámat is megették, se vissza nem vették, se ki nem fizették.
2018. jan. 25. 09:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
14%
Az idióták hashajtóznak. Nyilván valami csövesekkel laksz együtt, hogy kaját lopkodnak, ezen kéne változtatni, nem ilyen debil módszerekhez folyamodni. De ezek szerint te sem vagy egy észlény.
2018. jan. 25. 09:37
 2/13 anonim ***** válasza:
12%
Hashajtót beletenni jogilag mérgezési kísérlet és adott esetben nagyon megütheted a bokádat emiatt, pl börtönbe is kerülhetsz, ha netán valamelyiknek baja lesz emiatt - nemrég volt ismerösök közt ilyen eset. Az egyiknek "viccböl" tettek valamibe hashajtót, és amikor hatni kezdett, akkor éppen az autópályán volt, és mivel csak arra tudott figyelni, hogy borzasztóan görcsöl, komoly balesetet okozott - és a hashajót beletevö embert büntették meg, mert ö okozta az egészet.
2018. jan. 25. 09:41
 3/13 A kérdező kommentje:

Írtam én egy szóval, hogy akarok ilyet csinálni? Emberek! Szövegértés, könyörgöm!

És már próbáltam velük beszélni, de mintha a falnak beszéltek volna.

NEM akarok se hashajtót, se mérget beletenni. Egyébként, ha tennék, miért engem büntetnének meg, mikor a másik lop?

2018. jan. 25. 09:43
 4/13 anonim ***** válasza:
77%

Hát én hatásosabb védekezési módszerről tudok: kölcsönfagyi visszanyal.

Nem találom a saját kajám a hűtőben, kiveszem azt, amit találok.

A lakótársaim gyorsan megtanulták, a hűtőnek melyik részére pakolok én, és nagyon gyorsan leszoktak róla, hogy átpakolják a cuccaim, miután nem csak közöltem, hanem a gyakorlatban is tapasztalták, hogy ami a hűtőnek annak a részén van, azt a sajátomként kezelem.

2018. jan. 25. 10:46
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként, ha tennék, miért engem büntetnének meg, mikor a másik lop?"

Ha valaki lop töled, akkor arra az egyetlen jogila helyes megoldás, ha feljelented.

Az önbíráskodás büntetendö cselekmény.

Ha még mindig nem világos, akkor gondolj arra az esetre, amelyik gazda a borát megmérgezte és a tolvaj belehalt - itt ugyanez volt a helyzet, csak nagyobb léptékben.

Ami meg a másik kajájának ellopását illeti - ahogy az utolsó javasolta: ez egyetlen esetben jogos valamennyire, ha csak KETTEN vagytok. Különben jó eséllyel nem attól lopod el a kaját, aki töled elvette, hanem másikaktól.

2018. jan. 25. 11:07
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen volt. Munkatars, de a hashajtobol se tanult.

Igy addig panaszkodtunk a fonoksegnel mig elraktak.

2018. jan. 25. 11:23
 7/13 anonim ***** válasza:
91%

Én már alkalmaztam, és volt hogy bele is hugyoztam italos üvegbe aztan mikor azt is elloptak kozoltem mindenkivel hogy mi volt benne es ,egeszsegere akarki is itta meg :)Nem jelentkezett senki csak rohecseltek ,de tuti az egyik kinjaban ...

Volt hatasa a hashajtonak is, meglett a bunos es esze agaban nem volt feljelenteni ,hanem szegyenkezett egett a feje.

Mellesleg az itt nagyon okos onjelolt kamujogaszok a dumaikat tartsak meg maguknak. Feljelenthet barki barmiert, csak az az en lezart nevvel ellatott etelem volt amibe sajat reszre tettem hashajtot mert mar egy hete szorulasom volt es az etelbe kellett tennem hogy elvegye az izet, Ennyi lenne a magyarazat ha egyaltalan barki is kerdezne a rendorsegen . De nem fogja,mert nagyivben kirohognek a fosos tolvajt.

Az a vicc hogy mindenki a bunozoket vedi. Nyilvan a rendorseg nagy erokkel vonulna ki dns vizsgalatot tartani ha eltunne napi szinten az etele valakinek. Ugyanugy kirohognenek ,ha ezzel mennek oda ,mint a fosos tolvajt.Viszont en nem azert dolgoztam ,hogy a penzembol mas zabalja tele magat.

2018. jan. 25. 14:20
 8/13 Metionin ***** válasza:
100%
Nálunk a koliban volt ilyen, 2 szobának volt egy hűtője, a szomszéd fiúszobával voltunk együtt. A hűtőn lakat volt, amihez csak a 2 szobának volt kulcsa. Szeptemberben beköltöztünk új szobatársakal, én sem ismertem a 2 új lányt és a szomszéd szobában a haverom se az ő új szobatársait. Úgy októberben elkezdtek eltűnni a kaják, random mikor kié. Sokszor még az üres ételes is vissza volt téve. Egy idő után besokalltunk és elkezdtünk a hashajtón gondolkodni de a haverom valami jobbat talált ki. Egyik nap behozott egy doboz mákos gubát (ezt az elmúlt hónapban 3x ette ki tőle a tettes), másnapra eltűnt. Akkor haverom szépen kitett egy papít a hűtőre, amin ez állt: "Remélem finom volt a mákos guba, ez most extrát is tartalmazott, ugyanis belevertem a farkam. Kedves egészségedre! /szívecske, aláírás/". Két nap múlva az egyik csaj atom sértődötten kiköltözött és többé nem tűnt el kaja :D
2018. jan. 25. 16:07
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó 😂😂😂
2018. jan. 25. 17:35
 10/13 anonim ***** válasza:
69%
Ha ellopja a hashajtos kajamatat a hűtőből, akkor honnan tudja h. az az én kajam megmondom h. Aznap nem vittem kajat es kesz, h. Elrontotta a gyomrat az az ő baja, az ilyennek patkanymerget tennek nemh. hashajtot ... amugy nalunk a meloba megesett h ez az előre becsomagolt kajat hozta az egyik illető rantott hus/krumpli kombo a husit elloptak a krumplit otthagytak neki, az hogy egymas tejét hasznaljak a kaveba az alap, de én ezt a kajalopást nem ertem, hogy van pofaja valakinek megenni a masik kajajat ?
2018. jan. 26. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!