Van itt olyan, akinek a kajákát lopkodták a lakótársai, és TÉNYLEG tett bele hashajtót?
Írtam én egy szóval, hogy akarok ilyet csinálni? Emberek! Szövegértés, könyörgöm!
És már próbáltam velük beszélni, de mintha a falnak beszéltek volna.
NEM akarok se hashajtót, se mérget beletenni. Egyébként, ha tennék, miért engem büntetnének meg, mikor a másik lop?
Hát én hatásosabb védekezési módszerről tudok: kölcsönfagyi visszanyal.
Nem találom a saját kajám a hűtőben, kiveszem azt, amit találok.
A lakótársaim gyorsan megtanulták, a hűtőnek melyik részére pakolok én, és nagyon gyorsan leszoktak róla, hogy átpakolják a cuccaim, miután nem csak közöltem, hanem a gyakorlatban is tapasztalták, hogy ami a hűtőnek annak a részén van, azt a sajátomként kezelem.
"Egyébként, ha tennék, miért engem büntetnének meg, mikor a másik lop?"
Ha valaki lop töled, akkor arra az egyetlen jogila helyes megoldás, ha feljelented.
Az önbíráskodás büntetendö cselekmény.
Ha még mindig nem világos, akkor gondolj arra az esetre, amelyik gazda a borát megmérgezte és a tolvaj belehalt - itt ugyanez volt a helyzet, csak nagyobb léptékben.
Ami meg a másik kajájának ellopását illeti - ahogy az utolsó javasolta: ez egyetlen esetben jogos valamennyire, ha csak KETTEN vagytok. Különben jó eséllyel nem attól lopod el a kaját, aki töled elvette, hanem másikaktól.
Igen volt. Munkatars, de a hashajtobol se tanult.
Igy addig panaszkodtunk a fonoksegnel mig elraktak.
Én már alkalmaztam, és volt hogy bele is hugyoztam italos üvegbe aztan mikor azt is elloptak kozoltem mindenkivel hogy mi volt benne es ,egeszsegere akarki is itta meg :)Nem jelentkezett senki csak rohecseltek ,de tuti az egyik kinjaban ...
Volt hatasa a hashajtonak is, meglett a bunos es esze agaban nem volt feljelenteni ,hanem szegyenkezett egett a feje.
Mellesleg az itt nagyon okos onjelolt kamujogaszok a dumaikat tartsak meg maguknak. Feljelenthet barki barmiert, csak az az en lezart nevvel ellatott etelem volt amibe sajat reszre tettem hashajtot mert mar egy hete szorulasom volt es az etelbe kellett tennem hogy elvegye az izet, Ennyi lenne a magyarazat ha egyaltalan barki is kerdezne a rendorsegen . De nem fogja,mert nagyivben kirohognek a fosos tolvajt.
Az a vicc hogy mindenki a bunozoket vedi. Nyilvan a rendorseg nagy erokkel vonulna ki dns vizsgalatot tartani ha eltunne napi szinten az etele valakinek. Ugyanugy kirohognenek ,ha ezzel mennek oda ,mint a fosos tolvajt.Viszont en nem azert dolgoztam ,hogy a penzembol mas zabalja tele magat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!