Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ki a legutáltabb rokonod, és...

Ki a legutáltabb rokonod, és mit tett, hogy megutáltad?

Figyelt kérdés
2017. nov. 22. 21:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
49%
Most, hogy így megkérdezted rájöttem, hogy nincs rokonom akit utálok.. Tök jó. :D
2017. nov. 22. 21:06
 2/11 anonim ***** válasza:
50%

Én is elgondolkoztam, de nincs olyan.

Mi békés család vagyunk.:)

2017. nov. 22. 21:38
 3/11 anonim ***** válasza:
46%
Én nem utálom egyikőjüket sem. Ők gyűlölnek engem.
2017. nov. 22. 21:51
 4/11 anonim ***** válasza:
76%

Sajnos apukám...

Megcsalta anyát, otthagyott minket, és most új családja van.

Illetve mióta az eszemet tudom, csak a hibát keresi bennem és a megjegyzéseivel sokat rontott az amúgy is csak nyomokban létező önbizalmamon.

2017. nov. 22. 22:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyik nagynéném.

Röviden költözött, mi rengeteget segítettünk neki, hónapokig minden hétvégén mentünk, ház körüli munkákat csinálni stb, csak úgy szívességből.

Aztán mikor úgy ahogy kész lettünk, már nem volt semmi olyan munka adott ajándékba egy arany nyakláncot, meg egy karkötőt, nem oltári értékes darabok de ez lényegtelen is. A lényeg, hogy úgy adta oda, hogy ha akarjuk viseljük, ha nem kell el is adhatjuk.

Mivel a családban igazából senki sincs oda az ékszerekért, el lett adva.

Rá egy szűk év múlva meg követelte vissza őket, illetve mikor mondtuk hogy nincsenek meg irreális pénzt követelt ( A valódi áruk többszörösét )

Aztán végül azzal lett elrendezve, hogy családi ismerős ügyvéd küldött neki egy levelet, hogy azt ajándékba adta, akkor jogos követelése nem lehet, viszont ha esetleg úgy gondolná, hogy a munkáért adta fizetségként. ( Amiről ugye nem volt szó ) akkor számoljon vele, hogy nem bejelentett munkáltató... Na itt abbahagyta a szemétkedést, máig nem értem miért csinálta.

2017. nov. 22. 22:52
 6/11 anonim ***** válasza:
74%
Nincs ilyen szerencsére:)
2017. nov. 22. 22:57
 7/11 anonim ***** válasza:

unokatesóm..

apám és köztem van kor szempontjából

addig ügyeskedett amíg apám köré olyan kakát kavart, hogy alkoholista lett..

most, hogy 15 év után le sikerült szoknia megúszott a fószer egy lifelong bosszú kombinációt..de meg hát veri a sors..

2017. nov. 22. 23:30
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért az durva, hogy már azért lepontoznak embereket mert azok nem utálnak senkit a rokonaik között. Szörnyű világban élünk.
2017. nov. 23. 05:57
 9/11 anonim ***** válasza:
Unokatesóm. Mindig mások szívességeiből él, de rá persze soha, semmiben nem lehet számítani.
2017. nov. 23. 08:39
 10/11 anonim ***** válasza:

Én úgy fogalmaznék, hogy vannak olyan rokonaim, akikkel tartom a távolságot, mert szeretnek másokat kihasználni, visszaélni mások jóindulatával, mindig kérnek, kuncsorognak, kölcsönt soha nem adnak vissza, és köszönetet még senki nem kapott tőlük a segítségért, sőt, ezek többnyire unokatesók, nagynénik, nagybácsik, illetve anyai nagyanyám rosszindulatú, áskálódó, önző, anyám életét nagyon csúnyán elcseszte (a másik nagyanyám néhány évvel a születésem előtt meghalt, őt nem ismertem, már anyám sem ismerte)...

Nem jó szó rá, hogy utálom őket, mert nem, csak sajnálom, hogy viszonylag sok ilyen van a családomban, és hogy az egyetlen nagyanyám, akit ismerek, ilyen, és nem tudom, milyen egy jó nagymama. Én nem hagyom, hogy kihasználjanak, vagy elrontsák a kedvemet, szóval inkább távol tartom magam tőlük.

2017. nov. 23. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!