Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ki a legutáltabb rokonod, és...

Ki a legutáltabb rokonod, és mit tett, hogy megutáltad?

Figyelt kérdés
2017. nov. 22. 21:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
49%

Ha halottak is beleszámítanak, akkor apai nagyanyám. Készakarva megrövidített minket pénzzel, amit a kedvencének, a nagybátyámnak adott, utált minket (pedig apám többet segített neki) de elvárta a tiszteletet és a talpnyalást, kavarta a sz.t, hazudozott elég komoly dolgokról, megpróbálta a családunkat egymásnak ugrasztani (anyámat meg apámat sikerült is, mert apám anyu pici fia, anyám meg nem hagyta, hogy hülyének nézzenek minket és hogy a gyerekeit alázzák... engem és öcsémet is... bár mondjuk közöttünk alapvetően nem jó a kapcsolat, de azt láttuk, hogy amivel próbálkozik nagyanyám, full kamu). Nagybátyámékkel kivételezett stb.

Mostaniak közül. Ha nem vérrokon is szóba jöhet, a nagybátyám felesége. A nagybátyámat sem kell félteni, mert ő is elég bunkó, pénzéhes, sunyi és stiklis, de a felesége még jobban. Ráadásul sznob (voltunk családi keresztelőn... felszolgáltak vmi iszonyat drága puccos penészes francia sajtot... kb. majdnem hányt tőle, látszott az arcán, de tömte a szájába, hogy ez mennnnnyire ízletes és minőségi), lekezelő, néha a férjét is dróton rángatja (nem mintha annyira kéne, de néha igen :D). A fiát fúrta évekig, amiért nem diplomás gazdag nőt választott magának (ami azért elég vicces, mert az unokatesóm se diplomás, de még az apja se), hanem egy érettségizett nőt (aki egyébként halál cuki, jó paraszti esze van, vicces, kedves... az előző nők, akiket ott ajnároztak a srácnak meg sótlan, látszatművelt, unalmas nők voltak). Minket lopással vádolt, amikor ő adta oda nekünk az adott holmit. Nagyanyám halotti tora közben nekiálltak kipakolni a lakását (a lányával karöltve, de az ő ötlete volt)... akármennyire is gyűlöltem nagyanyámat, én szégyelltem magam, hogy mekkora tahók. Nekem eszembe sem jutott volna, vagyok annyira jólnevelt.

2017. nov. 23. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!