Mit gondoltok arról amit Logan Paul tett?
Először nem értettem - amikor olvastam a cikket, hogy mi a baj ezzel, utána írta valaki
"Az ominózus videó INDEXKÉPE gyakorlatilag egy selfie volt egy felakasztott holttesttel! Itt nemcsak azzal van probléma, hogy levideózta az elhunytat, hanem hogy arra használta fel, hogy nézettséget generáljon vele.
Valamint engem nem annyira a reakciója zavart egyébként sem, hanem maga a tény, hogy miután meglátták, nem kikapcsolták a kamerát, hanem odamentek a testhez, és csináltak róla pár közelit...
Lehet mosdatni a srácot, de erre a tettre szerintem nem sok magyarázat van. Mondhat bármit, ezt nagyon eltolta."
Nálunk is volt a családban, aki felakasztotta magát, a családtagjai találtak rá, hát nem tudom mit érezne a srác, ha egy számára érzékeny témával viccelődnének. Mert én is szeretem a fekete humort, de ez már szerintem nem az a kategória.
Jaj, ne értsetek félre, nem gondolom, hogy ettől még oké ezzel viccelődni, viszont szerintem a kezdeti sokk sok mindent kihozhat az emberekből. Ezt nem mondom, hogy elnézem, de talán meg tudom érteni. És semmi gond nem lett volna belőle, ha leállítják a videót, vagy ha nem, akkor legalább nem töltik fel, és akkor senkit sem bántanak meg vele. Viszont így, valóban nekem is az egész bocsánatkérés megrendezettnek, egy újabb nézettségvadász videó, 0 megbánással, és a legszomorúbb, hogy sok rajongó még ezt is elnézi.
83%os voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!