Mit gondoltok arról amit Logan Paul tett?
Szegény amilyen buta, nem csodálkoznék, ha nem is ismerné a kegyeletsértés fogalmát.
Amúgy biztos megbánta, de nem azt, hogy hullát mutogatott, hanem azt, hogy olyan hibát követett el, amitől valószínűleg csökkenni fog a népszerűsége. El tudom képzelni, ahogy kiposztolta, hogy "brühühühü jajj de megbántam" és azzal a lendülettel felszívott egy pár csík kokaint.
Az Loganhoz hasonló vloggerek a sokkfaktorra hajtanak, és minél több "normális" témát ellőnek (megjátszott testvérháború/szivatások stb) annál merészebb ötletekkel kell előállniuk később, hogy fenn tudják tartani a közönségük érdeklődését. Logan már alapból nem azért ment a leghíresebb öngyilkos erdőbe, hogy túrázzon egy jót, és kiszellőztesse a tüdejét. Szinte biztos, hogy már eleve valami hasonlóért is ment oda, és ha nem talált volna hullát, akkor is profitált volna a japán öngyilkosságokól, hiszen hulla nélkül is az lett volna a terve a videójára, hogy "húúúúúúú de izgi azon a helyen vagyok, ahol emberek ölik meg magukat".
A videó egyébként bejött, szinte minden youtuber, akiről bármit is tudok felszólalt Logan ellen, szóval a reklám megvolt (Loganék amúgy is a valós vagy megjátszott viszályokból élnek, és most kapott egy akkora viszályt, hogy idén kétszer ünnepelheti a karácsonyt) a bocsánatkérés meg az ég világon semmit sem jelent, a pasi nem sajnál semmit, hiszen ez volt a terve. #Logang4life.... Micsoda vicc.
A reklám meg volt csak a nagy lóvé marad el mivel blokkolta a Youtube a csatornáját így nem tudta feltölteni a kamu bocsánatkérését amivel marha sokat keresett volna meg a jelenlegi videómegtekintései után sem kap lóvét. Míg a többi vlogger igen. :)
Jah valóban, most nézem én is, nem tartott sokáig a blokkolás. Pedig ezeket a férgeket ezzel lehetne leginkább büntetni.
Számomra nem az a legelkeserítőbb, amit tett, hanem a sok agyatlan, buta, gondolkodásra képtelen birka, akik még védik is őt. A legszörnyűbb az egészbe az, hogy még csak nem is éretlen kisgyerekekről van szó, hanem huszonévesekről meg harmincasokról. Nagyon szomorú, hova tart a világ. Nem elég, hogy ez a buta, felszínes, bunkó amerikai Logan még a kegyeletsértés fogalmával sincs tisztában, akkor még sokak szerint ezzel semmi probléma nincs, hogy találunk egy elhunytat és akkor hülyülünk vele, meg lefotózzuk, meg poénkodunk. Ez már nem csak gusztustalan, hanem embertelen.
Tipikusan olyan ember Paul Logan is, aki mindent képes a hírnévért elkövetni. Bocsánatkérő videót is csak azért csinált, mert rájött, hogy csökken a népszerűsége. Fix, hogy nem a kegyeletsértésért kért igazából bocsánatot, csak valamivel vissza akarja édesgetni magához az embereket.
Nem tudom mit szólna hozzá, ha egy számára igencsak kényes témával viccelődnének. Az öngyilkosok erdejébe sem túrázni ment, hanem már alapba botrányt akart csinálni meg nézettséget generálni.
Nem csodálom, hogy az amerikai vloggereket meg youtubereket nézik le a legjobban. Ilyen is csak tőlük telik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!