Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok arról amit...

Mit gondoltok arról amit Logan Paul tett?

Figyelt kérdés
Nekem nagy csalódás, nem értem, hogy mehetett ilyen messzire. Szerintetek lesz következménye?

2018. jan. 2. 23:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
84%

Amilyen ostoba és rém egyszerű ez a csávó, még azt sem tudom róla feltételezni, hogy egyáltalán tud-e arról, hogy létezik olyasmi, hogy "kegyeletsértés". A bocsánatkérős videójáról is ordít, hogy nem a kegyeletsértést bánta meg igazából, hanem azt, hogy a tettével népszerűséget veszített.

Ha a youtube vezetőségének meg a moderátoroknak van egy kis esze, letörlik a francba a srácot a csatornájával együtt. Nem elég, hogy kegyeletet sért, majdhogynem hullát gyaláz, meg akkor még posztolja is vágatlanul, ráadásul a nézőközönségének a nagy része 18 év alatti. Ezért már simán börtönbe is mehetne.

Paul Logan a tökéletes mintapéldája annak, hogy az ember a népszerűségért bármire képes. Az ilyenek soha semmit nem bánnak meg. A megbánós interjúk meg videók mind-mind csak felszínes maszlagok, amivel ismét nézettséget és követőket próbálnak szerezni. Undorító. Azt meg már nem is akarom kommentálni mert kitiltanak az oldalról, hogy a sok buta, eszetlen, IQ-nuku, ugyanolyan felszínes "fan" meg még védi is őt, és szerintük semmi gond nincs azzal, amit csinált. Szánalmas, hogy nekik ugyanúgy semmi sem szent, csak az a lényeg, hogy a nyelvük tovább forogjon a félistenük műveletlen seggében.

2018. jan. 4. 16:13
 22/26 anonim ***** válasza:
86%

Nem tudom, hogy egyesek miért vannak lepontozva.

Remélem amúgy, hogy lesz következménye, én szó nélkül törölném a csatornáját, mégpedig a következő okokból:

- a videót már tuti több százan leszedték és máshova feltették. Gondolhatjátok, mekkora lelki teher ez a halott férfi családjának, hogy az interneten a sok hülyegyerek viccet csinál az elhunytból, és úton-útfélen ebbe a videóba botlanak a neten

- Paul Logan követőinek a többsége GYEREK, akik fel sem fogják a halál és az öngyilkosság súlyát, nem érzik, hogy ez mekkora probléma, és mekkora lelki teher. Ezért aztán az ilyenek vakon védik Logan-t, akármit csinál. Iszonyatosan rossz hatással van a gyerekekre, pláne ezzel a videóval

- aki depressziós, és már az öngyilkosság is megfordult a fejében, az most még inkább meg akarná tenni, mert mit lát a neten? Videó egy öngyilkos emberről, aki a nevetség tárgyát képezi, abszolút tiszteletlenül bánnak vele, és arra használták, hogy nézettséget generáljanak. Nem hiába van az, hogy minden honlap meg válasz-videó kihangsúlyozza, hogy az öngyilkosság nem megoldás, és ha ilyennel küszködik valaki, az azonnal kérjen segítséget, sok helyen konkrét címek és telefonszámok is vannak

Ezek után őszintén remélem, hogy ennek az idióta, tiszteletlen, embertelen majomnak a "karrierje" végérvényesen kettétörött. Gusztustalanul szánalmas, hogy neki minden csak vicc az életben. Ha a Youtube nem törli a csatornáját (vagy legalább nem tiltja le a pénzszerzését), akkor az is egy elég "szép" képet fog kiállítani a világ egyik legnagyobb videóportáljáról. Nem hiszem, hogy nekik is az az érdekük, hogy a Youtube-ról ilyen szintű negatív kép alakuljon ki.

2018. jan. 5. 16:27
 23/26 anonim ***** válasza:
Nos, dancsó péter már kifejtette, de ő egy pszichopata. Nem az első eset hogy megszegi a szabályokat, törvényt sért. Tudjátok. A pszichopata jelentese azt jelenti hogy nincsenek erzesei, nem szorong, nem tanul, a penz a hatalom kell neki. Manipulal atver masokat. Lattam olyan videokat ahol elment mas orszagokba es mondtak a rendorok h egy nevezetes toba nem szabad beleugrani hat persze hogy beleugrik. Mindent a nezettsegert. Folyamatos szekallja a tarsait, ujbol es ujra megszegi a szabalyokat tehat a hibakbol nem tanul. Empatiaja se nagyon lehet, mert akinek van , az ha meglat egy hullat nem az lesz a reakcioja hogy hozd a kamerat gyere, hanem leteszi vagy annyira lesokkol. Nem ez lesz az elso mondata. Am is az egesz arca egy ijeszto , orult, megszallott feje van. Olyan feje van mint aki gorcsosen arra hajt hogy nezettseget kapjon hogy EZAZ MEG MEG PENZ EN VAGYOK HATALMON. Masokat megszivatott , egyszer ezt a sracot lefogjak csukni az egyszer biztos. On es kozveszelyes masokra is. A bocsanatkeres is csak manipulacio a tobbiek fele hogy megbanast mutat, nyilvan megijedt hogy kevesebb lett a nezettsege. De szerintem meg igyis orul maganak, hogy haha az egesz vilag rolam beszel meg mit elertem a youtuben. Ezt is asszem a videojaban mondta. A videoklippjerol meg nem is beszelve ami szinten a hatalomrol van szo, penzrol, hogy sz@rj le mindent ne alljon senki az utadba . Aki tudja a pszichopata fogalmat, az rajon hogy nem komplett a csavo az biztos. Csak ennyi a velemenyem.
2018. jan. 12. 05:25
 24/26 anonim ***** válasza:
Meg annyit hozzatennek hogy a fiatalkoru nezoi, sot gyerekek meg, azok meg atveszik a hulyesegeit. Konkretan a pszichopatizmust tanitja a gyerekeknek hogy mennyire meno o azzal hogy ezeket csinalja es te is csinald mert akkor neked is ilyen lesz, tartozz kozenk. Konkretan belekeveri az embereket a kisgyerekeket ezekbe a dolgokba. Ok meg nem fogjak fel hogy mekkora sulya van ennek. Amerika am is elegge enkozpontu orszag, szoval nem lepodom meg hogy ott van a legtobb pszichopata , meg mentalis orult beteg. Aztan csodalkozunk hogy a mai gyerekek ilyenek. A szulok dolgoznak, hagyjak a 12-13 eves gyereket egyedul a szobaban ott a tablet, iphone, es azt hinnenk hogy a youtube az a hely ahol azert kiszurik ezeket a dolgokat es tartalmas videokat gyartanak. De nem. Mostmar elertuk hogy nem csak a teveben vannak mediapszichopata, szenzaciohajhaszok, hanem a youtuben is. Es oszinten szolva nem ertem hogy a youtube moderatori kozott miert nincsenek pszichologusok. Mert ha egy kicsit ertenenek az emberekhez kiszurnenek nagyon sok beteget es en elvbol torolnem a csatornajat. Eltunni ugy sem fog, hiszen a pszichopata mindig manipulal, kitalal uj otletet hogy penzt szerezzen , disney channelen is szerepelt meg meg sok mas helyen, de legalabb a youtuben ne tevekenykedjen. En oszinten szolva torolnem a csatornajat bar tudom ugy sem lenne onerzete , de legalabb szenved attol h elveszti azt amibol el. A legdurvabb hogy a videoban nem csak o szorakozott hanem az egesz tarsasag aki ott volt. Gyulolom az ilyen embereket. Es ezt sok tini beveszi akik meg gyerekek. Hideg futkos a hatamon ha meglatom.
2018. jan. 12. 05:40
 25/26 anonim ***** válasza:
96%

75%-os

Egyet értek veled, azt viszont megjegyezném, hogy Paul Logan nem pszichopata. A pszichopata nem éppen ezt jelenti. Egy pszichopatának nincsenek érzelmei, nem tud örülni és viccelődni se.

Paul Logan egyszerűen csak b@ szott gyerekes. Nem fogja fel a tetteinek a súlyát, és azt hiszi, hogy mivel "híres", ezért bármit megtehet. Nem számított arra, hogy ezzel a tettével kb elkezdi megásni a karrierjének a sírját, szerintem biztos, hogy azt gondolhatta, hogy jó buli lesz, meg majd mindenki nevet rajta. Most, hogy leesett neki, hogy igencsak túllőtt a célon, a youtube is megbüntette (levette a műsorát, meg elvileg nem kap egy büdös petákot se már a videói után), meg kivívta nagyon sok ember utálatát meg lenézését, szerintem el fog tűnni vagy egy időre, vagy örökre. Videót sem töltött fel már a bocsánatkérős videó óta.

Azt viszont szánalmasnak és szomorúnak tartom, hogy emiatt az incidens miatt még mindig nő a feliratkozóinak a száma. Elkeserítő, hogy sokaknak még ez is bocsánatos bűn.

2018. jan. 12. 08:57
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem tud orulni meg viccelodni, de ezt megjatszhatja , hiszen a cel hatalom erdekeben manipulalja az embereket. Semelyik emberrol nem derul ki rogton h az, csak akkor ha mar meglattuk az igazi oldalat. Es o egyre inkabb felfedi magat milyen a valosagban.
2018. jan. 12. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!