Milyen állatok költöztek be a városokba? Vannak tapasztalataitok?
Figyelt kérdés
Sűrűn hallani, hogy egyre több nyest van, de hallottam már a megnövekedett számú denevérről, bagolyról is.2018. jan. 17. 15:06
2/17 anonim válasza:
Felénk is él egy róka, esténként itt flangál a kocsik között:D
3/17 Gál Zoé válasza:
Panelpatkányok, hagyományos patkányok. Mennek a szemét után.
4/17 anonim válasza:
Nyestek leginkább a kisebb városokban szoktak lenni (meg max, a nagyvárosok külkerületeiben), nálunk is szoktak járkálni, sokan féltik a kocsijukat tőlük.
Néha látunk rókát is, bár mi kisvárosban lakunk, és nem messze van egy hatalmas rét meg erdősség.
5/17 anonim válasza:
Utóbbi években elszabadultak a celebek is sajnos...aztán vannak a palimadarak is még s a huhogó galambok;)
6/17 puskas78 válasza:
Város széli panel lakótelepen vagyok, láttam már nyulat a házak között a bokrokban, mókus is előfordul meg sünök is.
7/17 anonim válasza:
Kisvárosban lakom, pár napja egy róka volt elütve az utcánkban. Denevért is szoktam látni repkedni éjjel. Egyszer mentem a buszhoz és valami furcsa hangot hallottam a hátam mögül: egy őz futott mögöttem a betonozott úton :D
8/17 A kérdező kommentje:
Ment a zöld mindenkinek, ti nem féltek tőlük?
2018. jan. 17. 17:46
9/17 anonim válasza:
Róka-de tudod max akkora mint egy macska és szürkék, na meg a nyestek.
10/17 anonim válasza:
Ezek az állatok jobban félnek az embertől, hidd el.
Habár mondjuk ha egy vaddisznót látsz meg a buszmegállóban álldogálva, annak már a fele se tréfa, mert az már megtámadhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!