Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mi lehet az oka annak, hogy...

Mi lehet az oka annak, hogy így költöztek el?

Figyelt kérdés
Rövid ideig laktunk egy albérletben. Amit nem értek: egy régebben ott lakó családnak ott volt hagyva az összes cucca. Nem különösebben értékes dolgok, de olyasmik, amiket szerintem egy költözéskor mindenki magával visz: pl. fényképek, emlékek, játékok, ruhák, szóval csupa hétköznapi cucc. Olyan, mintha elmenekültek volna onnan, de nem értem miért, ennyire egyik percről a másikra maximum Csernobilból kellett lelépni, de még azoknak is volt 2 percük a legfontosabb cuccok összeszedésére. Szerintetek ennek a költözésnek mi lehetett az oka, miért léptek le ennyire hirtelen, és miért nem mentek vissza legalább a más számára értéktelen személyes cuccokért?
2016. okt. 24. 09:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem költöztek, hanem szöktek, vagy elfogták őket és becsukták őket, vagy akármi oka is lehet...
2016. okt. 24. 09:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerek egy ilyen családot. Nem tudták fizetni az albérletet, kidobták őket és a dolgaik meg ott maradtak. A tulaj nem engedte már többé vissza őket.
2016. okt. 24. 09:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem fizethették az albérletet és nem kockáztatták meg hogy találkozzanak a tulajjal, ezért inkább a dolgaikat is hátrahagyták.
2016. okt. 24. 09:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Tőlünk is úgy költözött el az albérlő, hogy egy csomó mindenüket otthagyták. 6 zsák ruhát és két zsák cipőt szedtem össze, meg egy csomó gyerekjátékot, konyhafelszerelést, stb. Egyrészt érdektelenségből, másrészt elváltak a szülők s különköltöztek, s valószínű, azért maradt ott minden.
2016. okt. 24. 09:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is láttam már ilyet. Nem fizettek, elküldték őket, nem akartak elmenni, úgyhogy amikor nem voltak otthon, zárat cseréltek a tulajok. Minden holmijuk ott maradt. Nem is jelentkeztek érte, mert voltak gázos dolgaik, így nem akartak balhét, nehogy felfigyeljen rájuk a rendőrség.
2016. okt. 24. 11:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Szüleim adnak ki lakást, volt hogy kiköltözők hagytak ott cuccot, de nem különösen személyeset, régi porszívó, törölköző, stb.
2016. okt. 24. 14:24
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is van albérletünk. Az egyik család nem akarta az adott havit kifizetni, ezért gyors leléptek máshová, a teli hűtőt, gyerekjátékokat, sok ruhát meg otthagytak. Minél gyorsabban el akartak menni, nehogy találkozzanak a főbérlővel.

Vannak ilyen rosszindulatú, bunkó barom albérlők, akik inkább hátrahagyják mindenüket, csak nehogy fizetni kelljen. Sajnos ez egyáltalán nem olyan ritka jelenség.

Egyik ismerősömmel is ez volt. Az albérlőjük (2 gyerekes család) elhúzta a csíkot, nehogy ki kelljen fizetni a 2 havi elmaradást. Aztán valahogy pereskedéssel behajtották rajtuk, de a főbérlő már nem engedte vissza őket az ottmaradt cuccokért (játékok, rengeteg ruha, könyvek, stb.), mondván, ha azok nem voltak fontosak akkor, amikor leléptek, akkor most sem azok.

2016. okt. 25. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!