Mit tegyek, ha a szomszédaim nem normálisak, eszetlenül hülyék? Többi lent.
Figyelt kérdés
Hajnalban ordítanak artikulálatlan és torz hangokon, sokszor három óra körül. Mintha ölnék egymást... A csaj ráadásul eszméletlenül rondán beszél, olyan szinten, ami pasitól is meglepő, és sokszor hihetetlen alpári módon ossza a vele együtt lakókat. Néha olyan, mintha egy istálló lenne a lakásuk... Hajnalban van mászkálás, zuhanyzás, zenélés, hangos röhögés (önmagában), de ez még mindig jobb, mint amikor ölik egymást. Jah és a poén: a csaj diplomás, tehát nagyon nem ezt a viselkedést várná az ember... Arról már nem is beszélve, hogy amikor másnál volt fúrás nappali órákban, ő hangosan ordított át anyázós szövegeket, meg még rosszabbakat is, hogy mit csinálna azzal a fúróval és a szerelő emberekkel... Amit nem értek, miért viselik el tőle ezt, az egész lakóközösség?2017. dec. 21. 01:23
11/12 anonim válasza:
30 év panel után én is tudnék mesélni... A legidiótább szomszédaink az utolsó 2 évben boldogítottak minket. Nekik az volt a mániájuk, hogy éjjel 10-11 körül kezdtek el porszívózni. Nálam akkor telt be a pohár, amikor ezt eljátszották egyik Karácsony éjjel, némi ordítozással és dübörgéssel fűszerezve. Én ezt úgy orvosoltam, hogy felmentem és nemes egyszerűséggel lekapcsoltam a villanyórájukat. Utána pár percnyi 'anyázást' követően csend lett. Mellesleg szintén ugyanezen szomszédoknál voltak nem túl gyakran, de rendszeresen bulik. Ezt a problémát a rendőrség segítségével sikerült megoldani. Sajnos idiótákkal másképp nem lehet szót érteni...
12/12 anonim válasza:
Ki mondta, hogy a diplomától értelmes-normális egy ember? Ezt el kellene már felejteni;)
Azért teszi ezt meg veled-mindenkivel, mert tejbetökök vagytok egytől egyig.
Ha elé állnál s leüvöltenéd kegyetlenül a posztgraduális fejét, talán beállna normálba parasztból a csaj.Esetleg pofán nyomhatod tejszínhabos tányérral s némi monológgal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!