A felső szomszédaim egy 30-as házaspár. És a nő, egész nap tűsarkúban mászkál, kopog. De MIÉRT? Minek otthonra cipő? Egy nő aki ért hozzá magyarázza már el kérem szépen.
Hát szólok is majd de azért kiváncsi vagyok h mi értelme ennek. Az első dolog ha hazaérek h a cipőmet leveszem.
Egy ideig meg azt gondoltam h szeretője van a csávónak vagy ilyesmi, és az mászkál cipőben.
Hát gondolom h magassarkú mert brutálisan kopog és hallani h éppen merre megy.
Én is magassarkú papucsra gondolnék, vagy arra, hogy most töri be a cipőjét. Az első néhány nap én is otthon szoktam benne mászkálni, mert akkor le tudom venni, ha kezdi feltörni a lábam.
De lehet, hogy másik kultúra. Úgy tudom, hogy pl. a belgák nem veszik le a cipőt.
Reggel 8-tól este 10-ig abban sétál, amiben akar. Nézd a jobbik oldalát: dobos is lehetne a szomszédod, aki egész nap gyakorolna. Az ellen se tehetnél semmit. Megkérheted, de nyugodtan elhajthat a pi..ába, sőt, még téged jelenthet fel zaklatásért, ha ebből rendszert csinálsz.
Ha pasi vagy, örülj neki, hogy egy jó csaj a szomszédod (általában a jó nők viselete ez), ha meg csaj vagy, járj te is abban. Akkor megszokod a hangját, és nem fog zavarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!