Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mi a teendő ezzel a rémes...

Mi a teendő ezzel a rémes felső szomszéddal?

Figyelt kérdés
2 éve élünk albérletben egy óbudai garzonban a feleségemmel. Novemberig az ég megadta világon semmi gondunk nem volt a lakóhellyel és senkinek nem volt gondja velünk. Viszont kaptunk egy 2 gyerekes felső szonszedot aki elég kibírhatatlan. Nem elég hogy hétköznap tombolnak, de a legrosszabb hogy hétvégén sem tudunk pihenni. Már a fuldugo sem segít, mert dübörögnek. Mi a megoldás erre a problémára? Nem csak mi vagyunk kenyesek, voltak vendégeink és ők is mondták hogy elég kibírhatatlan. Kérem, valaki segítsen :(

2017. dec. 10. 11:17
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
63%
Nem költöztem volna el,őket űztem volna ki onnan,éjjeli zavargásokkal,csengetéssel,üzenetek hagyásával,kopogással.
2018. ápr. 10. 08:48
 32/37 anonim ***** válasza:
66%
Ha nem èrti meg szóból, akkor le kell menni a szintjère. Megvàrod mìg elalszanak, ès èjjel fogod a felmosót ès a rúd tetejèvel erőből ütni kezded a plafont. Vàrsz 20 percet, mîg elalszik ès kezded előlről. Ha bàrmit szól ès fog, akkor elmondod, hogy vagy befejezik, vagy îgy fogtok èlni senki sem alszik. Ès mielőtt itt letâmadnânak, hogy jajj a gyerekek.... a gyerek simàn meg tudja tanulni, hogy ne àllat módjàra dübögjön. Ès jajj szegèny felnőtt, akinek mint a mosott rongy úgy kell bemenni dolgozni, mert vki csak szül, de gyereket nevelni nem tud... ès mèg ezèrt albiban fizessen ki egy csomó pènzt... hidd el ha megèrzi a bőrèn, akkor fogja majd fel. Addig nem.
2018. ápr. 10. 08:49
 33/37 anonim ***** válasza:
50%
vagy... esetleg... választhat egy sokkal civilizáltabb és érettebb döntést, amit meg is tett. Kedves kérdező, sose bánd, hogy képes voltál embernek maradni. Sajnos egyre kevesebbeknek sikerül manapság ez
2018. ápr. 11. 01:35
 34/37 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Én igazából mindkét oldallal egyetértek. Nem szeretem a konfliktust, inkább kerülöm és csendben maradok. Viszont ha nem lett volna lehetőségünk elköltözni, kötött volna a szerződés vagy hasonlók akkor nem hagytam volna annyiban. Figyeljünk egymásra én azt mondom, nem szabad a másikkal szemben gonoszkodni, de sajnos van akivel szemben muszáj :(
2018. ápr. 19. 20:40
 35/37 A kérdező kommentje:
Igazából az én helyzetem már megoldódott. A kérdést azért tettem kiemelte, mert tudom hogy sokan küzdenek mêg hasonló problémával, hátha akad hasznos válasz itt amo segíthet :)
2018. máj. 11. 02:28
 36/37 anonim válasza:
47%
Tekerd maxra a hangerőt, és rakd be nekik a Kasza Tibi- Költözz el című számot!
2018. máj. 11. 04:20
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

Nálam a többi szomszéddal való összefogás segített. Én vagyok a zajosék alsó szomszédja, de szerencsére a többi lakó hajlandó volt annak ellenére segíteni, hogy ők kevesebbet hallottak az általuk csapott zajból. Annyit csináltunk, hogy felváltva panaszkodtunk nekik, valamelyikünk mindig átcsengetett, és szépen, kulturáltan kérte őket, hogy maradjanak. Míg csak én csináltam, könnyen rámondták, hogy én vagyok a túlérzékeny, meg ha nem bírom a panelt, menjek el, de mikor 6 szomszéd becsatlakozott, akkor elgondolkodtak, hogy talán velük van a baj. Azóta érdekes módon le tudják kötni a gyereket azzal, hogy a játszótéren rohangál meg ordít a tesójával, és mire hazaérnek, ki vannak fárasztva annyira, hogy nyugi van. Nem azt várja az ember társasházban, hogy a légy zümmögését is hallani lehessen, de hogy körbe-körbe szaladozik valaki a fejem fölött teli torokból üvöltve, hogy aztán apuka szintúgy teli torokból leordítsa őket, az bőven nem normális. Hiába panel, azért emberek vagyunk, állatként nem kéne viselkedni.

Szóval mikor már sok szomszéd mondta, akkor csak megcsillant valami az agyukban, persze ehhez kellett az, hogy alapvetően az a fajta szomszéd legyen, akivel lehet beszélni, és akire lehet hatni.

2018. máj. 11. 06:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!