Mi a teendő ezzel a rémes felső szomszéddal?
Nálam a többi szomszéddal való összefogás segített. Én vagyok a zajosék alsó szomszédja, de szerencsére a többi lakó hajlandó volt annak ellenére segíteni, hogy ők kevesebbet hallottak az általuk csapott zajból. Annyit csináltunk, hogy felváltva panaszkodtunk nekik, valamelyikünk mindig átcsengetett, és szépen, kulturáltan kérte őket, hogy maradjanak. Míg csak én csináltam, könnyen rámondták, hogy én vagyok a túlérzékeny, meg ha nem bírom a panelt, menjek el, de mikor 6 szomszéd becsatlakozott, akkor elgondolkodtak, hogy talán velük van a baj. Azóta érdekes módon le tudják kötni a gyereket azzal, hogy a játszótéren rohangál meg ordít a tesójával, és mire hazaérnek, ki vannak fárasztva annyira, hogy nyugi van. Nem azt várja az ember társasházban, hogy a légy zümmögését is hallani lehessen, de hogy körbe-körbe szaladozik valaki a fejem fölött teli torokból üvöltve, hogy aztán apuka szintúgy teli torokból leordítsa őket, az bőven nem normális. Hiába panel, azért emberek vagyunk, állatként nem kéne viselkedni.
Szóval mikor már sok szomszéd mondta, akkor csak megcsillant valami az agyukban, persze ehhez kellett az, hogy alapvetően az a fajta szomszéd legyen, akivel lehet beszélni, és akire lehet hatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!