Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mi a teendő ezzel a rémes...

Mi a teendő ezzel a rémes felső szomszéddal?

Figyelt kérdés
2 éve élünk albérletben egy óbudai garzonban a feleségemmel. Novemberig az ég megadta világon semmi gondunk nem volt a lakóhellyel és senkinek nem volt gondja velünk. Viszont kaptunk egy 2 gyerekes felső szonszedot aki elég kibírhatatlan. Nem elég hogy hétköznap tombolnak, de a legrosszabb hogy hétvégén sem tudunk pihenni. Már a fuldugo sem segít, mert dübörögnek. Mi a megoldás erre a problémára? Nem csak mi vagyunk kenyesek, voltak vendégeink és ők is mondták hogy elég kibírhatatlan. Kérem, valaki segítsen :(

2017. dec. 10. 11:17
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
73%
Nekünk a falszomszédunkban van két gyerek. Állandóan üvöltenek és ugrálnak, mint akik meg vannak hibbanva. A padlón a talpam alatt érezni, amikor dübörögnek, a csillár olyankor mozog is. Eddig még mi sem találtunk megoldást rá, ahányszor csak szükségét érezzük, szólunk, áttelefonálunk, becsöngetünk. Egy időben teljes súlyommal visszadübörögtem nekik. Füldugó semmit sem ér, mert a legnagyobb problémát a padló és a fal rezgése okozza.
2017. dec. 10. 18:02
 12/37 anonim ***** válasza:
22%

Panelban ez a normális. Végülis gyereket nevelnek, muszáj nekik fölkenli, a gyerekeknek ovi, suli. Szerintem ha este 10-től reggel 7-ig hagynak titeket pihenni, az még simán belefér.

Nem tudom mennyire vigasztal de máshol rosszabb. Alattunk 1 család lakott, na ott nagyjából éjfél körül álltak neki TV-t meg zenét bömböltetni, és tették ezt hajnali 3-ig. A fölsők meg állandóan buliztak. Szóval a panel ezzel jár sajnos. :(

2017. dec. 10. 23:37
 13/37 A kérdező kommentje:

nem vagyok biztos benne, hogy ez lenne a normális.

Ha ez normális, akkor miért van az, hogy 2 év alatt egy árva hangot nem hallottam felülről? Kizárt,hogy soha nem lakott ott senki ezen idő alatt.

Most azt is hallani, ha a gyerekei nincsenek otthon.

2017. dec. 11. 08:48
 14/37 anonim ***** válasza:
14%

# 13

Nem vagy egyszerű batki....lehet az előző lakó éjjel dolizott, nappal aludt...a panel az szopika, ha mozgékony szomszédot fogsz ki.

Hangszigeteld a szobádat körbe, mint a hallásvizsgáló kamrát...költözz vidékre-házba.

2017. dec. 11. 09:16
 15/37 A kérdező kommentje:

Én távmunkában dolgozom, az utóbbi 2 év nagy részét itt töltöttem el. Szóval ne mondjátok már, hogy én vagyok a hibás mert nem igaz. A páromat is zavarja, pedig ő nincs mindig itthon. Barátaink is mondták ,hogy ez nem normális ami folyik.

Az, hogy 2 évig senki nem lakott fölöttünk, kizárt. Nyakamat rá, hogy volt ott valaki.

2017. dec. 11. 10:32
 16/37 anonim ***** válasza:
78%
Megértelek, felettünk is neveletlen kölkök laktak. Bunkók voltak a szülők is, szóval igy érthető. Egyszer csendháborításért jelentettük őket egy másik lakóval közösen, aki meg mellettük lakik. Mivel már nem csak 22 utan van csendhaboritas. Utana visszabb fogtak fokozatosan magukat.
2017. dec. 11. 11:36
 17/37 A kérdező kommentje:

Örülök ,hogy azért vannak megértő emberek is.

Nekem magas az ingerküszöböm, laktam koliban, 2 éve költöztem ki, az előtt konkrétan 5,5 évig laktam 2 koliban is. Érdekes módon ilyen komoly szinten nem volt gond soha, pedig laktam a legbulisabb koli legbulisabb szintjén és én nem voltam nagy bulizós. Persze, anyáztunk a srácokkal, de azért egy héten max 2 esetben emeltük a hangunkat emiatt, mármint a szobatársaimmal egymás közt. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem én vagyok a kényes, meg az aki a légynek a zümmögését sem akarja hallani. Egy forgalmas út mellett lakunk, az sem zavar, nyitott ajtónál is elvagyunk, pedig a mentősök meg a motorosok is szinte óránként átlagnál hangosabbak.

Tehát aki rosszindulatúan azt akarja mondani, hogy nehéz eset vagyok, vagy hasonló, akkor inkább tartsa meg magának, mert nem előrébb vagyok az ilyenekkel, csak fölösleges vádaskodás.

2017. dec. 11. 12:25
 18/37 anonim ***** válasza:
85%
Akik lepontoznak, azokat egy hétre beköltöztetném hangoskodók alá
2017. dec. 11. 20:01
 19/37 anonim ***** válasza:
91%
Engem az alattunk lakó nem hagyott élni, ordított állandóan a tévé és nem volt hajlandó ajtót nyitni a büdös banya. Úgyhogy okosan megoldottam: egy papírdarabra felírtam, hogy ha nem fogja vissza a hangerőt akkor minden éjjel és hajnalban visszaadom a szívességet. A papírt ducktape-el ráragasztottam a csengőre úgy, hogy addig szólt amíg ki nem jött :D Bevált, meg egyszer nem kellett éjszaka lemennem leragasztani a csengőt. Játszd el te is ;D
2017. dec. 11. 23:29
 20/37 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket, lehet, hogy muszáj lesz ilyen eszközökhöz folyamodnom. Igazából bömböltethetném a zenét, de a mellettem lakó néni nem érdemli meg, plusz az alattam lakók sem. Ha ezt csinálnám, olyan paraszt, nemtörődöm szintre süllyednék mint a felső szomszédok
2017. dec. 12. 09:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!