Mi a teendő ha a panellakasban a felső szomszéd beáztat és a plafonom és az egyik fal a szobában vizes lett és a festék, a vakolat felpattogzott? Kérhetek kárpotlást miutan kifestem megint?
Figyelt kérdés
2017. aug. 15. 07:41
1/4 anonim válasza:
Igen, a biztosítótól. Ha nincs biztosításod akkor cumi.
2/4 anonim válasza:
Biztosító. Nem kell saját zsebből fizetned.
3/4 anonim válasza:
1. ELÖSZÖR szólsz a szomszédnak.
2. HA megszüntete az beázás okát, csak akkor érdemes elkezdeni renoválni.
3. MIELÖTT bármit is csinálsz a hiba kijavítására, ELÖTTE kihívod a biztosítót, mert utólag nem fogadják el, hoyg VOlt beázás.
4. A kárfelvétel UTÁN festheted a falat.
4/4 anonim válasza:
Nekünk is volt ilyen esetünk, én áztattam be az alattunk levőket. Kaptunk egy régi fajta mosógépet a házba, ahova csak évi 3szor megyünk pár hétre. Ebből a mosógépből egy cső lóg ki, és a kádba megy a víz. Na ez a cső kijött a kádból, és az összes víz a padlóra folyt és eláztattuk az alsó szomszéd plafonját. Jött is az alattunk levő szólni. Nem volt biztosítás. Megbeszéltük a plafon helyrehozatalát, kifizettük a szakembert és ennyi. Ezentúl jobban odafigyelek erre ha mosok. Szerintem Te is szólj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!