Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Meg akarta fogni a fenekem a...

Meg akarta fogni a fenekem a szomszéd?

Figyelt kérdés

Tegnap este jöttek át apukám születésnapját ünnepelni. Ki akartam venni egy üdítőt és ahhoz lehajoltam (egy szekrény aljában van az üdítő, a tej stb) és a fenekem fölött kb.:2 cm-rel megfogta a derekamat. Az volt a célja hogy a fenekemet fogja meg?

Én 12 éves lány vagyok, ő 57 (azt hiszem) éves férfi.

2017. nov. 1. 06:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
74%

Nem kéne elbagatelizálni ezt a kérdést. Egy 12 éves lány már nem kislány, kezd nőiesedni.

Anno velem történt, hogy átmentem az unokatestvéremhez játszani, talán 3 éves lehetett, anyám húga sokkal idősebb férfihez ment hozzá, második házassága volt. A vén fa.sz igenis elkezdett taperászni, de az ilyen emberek olyan gyávák, nem mert ennél többet nem tett (szerencsére). Ellöktem magamtól, már nem is emlékszem, mit mondtam neki, nagyon megijedtem. Én pedig szégyelltem magam, mert épp kezdtem serdülni, volt egy kis mellem, azt simogatta úgy, hogy nekiszorított a falnak. Senkinek nem mertem elmondani, mert még én éreztem magam "bűnösnek". Tudom, hogy ez a téma most nagyon aktuális, de velem ez történt, nem ezért írtam le, azóta is utálom-gyűlölöm azt az embert. Szerencsére nem bántott, gondolom, rájött, hogy eljárhat a szám, nem tudom, miért nem tett ilyet soha többet velem, talán észbekapott, mit tett.

Kérdező, amennyire csak tudod, kerüld el a szomszédot, mert sosem lehet tudni...

Eltelt már vagy 30 év azóta, de elfelejteni sosem fogom. A mocskos képét minden nap látom, szerintem azt se tudja, hogy erre én még mindig emlékszem, bár az utálatot nem nagyon lehet lemosni rólam, mert a vén pofáját még most is látom, ha szembe jön velem az utcán.

2017. nov. 1. 10:44
 12/23 A kérdező kommentje:
10. Válaszoló: amikor kivettem a szekrényből guggoltam és utána amikor felálltam akkor fogta meg a derekamat. Nem, nem széjjel nyitott lábbal ülök. És persze amikor vacsoráztunk direkt elé ültettek. De a felesége is ott volt, szóval...
2017. nov. 1. 11:17
 13/23 anonim ***** válasza:
36%
szerintem kamu kerdes, ezt az egeszet amit itt leirsz erdekes modon senki se vette eszre a csaladbol de erdekes, ha viszont megis igaz lenne akkor szolj apadnak, ennyi eszed magadtol is lehetne hogy szolsz apadnak es nem ide jossz irkalni.
2017. nov. 1. 11:40
 14/23 anonim ***** válasza:

10-es! 11-es vagyok, bár van benne egy mondatom, amit leírtam, ami kissé zavaros, de már nem javítom.

Nem kell ahhoz nyitott lábbal ülni, hogy az ilyen perverz állatok egy serdülő lányra úgy nézzenek, ahogy nem kellene.

Anyám mindig rám szólt egész kisgyerekként is, hogy a lányoknak nem illik úgy ülni. Szóval engem megneveltek, nem viselkedtem kihívóan, semmi olyat nem csináltam, amivel esetleg felhívtam volna magamra a figyelmet, mégis megtörtént.

Nem én vagyok a kérdező, nekem nincs okom mást írni, mint ami velem is történt. Túl hosszú lett, talán el sem olvastad.

Kérdező! Ha kamu, ha nem kamu, az ilyen helyzetekben mindig legyél ezután résen, figyeld, milyen szemekkel stíröl, mert pedofil állatok mindig is voltak, mindig is lesznek, csak én akkor erről még nem tudtam. Ez a mizéria utána kezdődött jóval, sokkal több kislányt, vagy tinit zaklatnak, mint amennyi kiderül. Mondjuk engem totál váratlanul ért, nem vettem rajta észre semmit előtte. De mivel ez veled előfordult, figyeld, és soha ne maradj vele egyedül. Nekem szerencsém volt, másnak nem biztos, hogy az lesz...

2017. nov. 1. 12:27
 15/23 A kérdező kommentje:
Hát aki azt hiszi, hogy kamu, az élje át ezt az egészet.. garantálom, hogy nem fogja lekamuzni... Csak szólok, a szüleim előtt ölelget és néz, meg vigyorog, mint a vadalma. A tegnapit is a szüleim láttára csinálta.
2017. nov. 1. 15:21
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

"Nem hibáztatlak, de ha ez a nő a mentorod, gugolva vetted volna ki a colát, és nem a férfi arcábahajolva."

De ez akkor sem ok, hogy tapizzon.

2017. nov. 1. 15:43
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor a kedves szüleid jó nagy zabszalmaagyú emberek lehetnek, ha erre nem reagálnak semmit sem. :-/
2017. nov. 1. 15:47
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

15: 14 év a beleegyezési korhatár, remélem, ezzel tisztában vagy.

17: Teljesen igazad van szerintem

Kedves kérdező, te pedig mindenképpen szólj a szüleidnek erről. Ha 22 éves lennél, ez akkor se lenne normális, mert a testedhez hozzányúlt úgy, hogy azt te nem engedted meg neki. De így, hogy 12 éves vagy, még durvább. Persze ennyiért még nem kell feljelenteni a pasast, csak simán szólni neki, hogy téged ez zavar és ne tegye többé. Aztán, ha ténylegesen abbahagyja, akkor nyugalom, ha nem, akkor be lehet vetni a durvább eszközöket :D

És ne aggódj amiatt, hogy esetleg kihívóan viselkedtél. Én is amikor kisebb voltam (jó, nem 12 éves, de mondjuk 7-8-9), családi összejöveteleken sokszor volt, hogy felhúzott térddel, széttett lábakkal, szoknyában ültem. A család nőtagjai rám is szóltak, hogy ez illetlenség, de a férfiak fogdosni soha nem kezdtek. Tanuld meg az illemet, persze, és ne viselkedj illetlenül, de azért ne, mert bunkóság, ne azért ne, mert esetleg megfogdosnak/megerőszakolnak/stb. Ha ilyen történik, nem a te hibád. De azért nem kell túlreagálni se, egy kis ilyen fenékfogdosás szerű dolognál elég erélyesen rászólni az illetőre, hogy ne csinálja, nem kell rögtön feljelenteni :D

2017. nov. 1. 16:47
 19/23 A kérdező kommentje:

jó... etika a szüleimnek egy nagyon fontos dolog (elvileg)

köszönöm a válaszokat! megfogadom őket!

2017. nov. 1. 17:12
 20/23 anonim ***** válasza:

Olyan tróger világban élünk, hogy ha egy szülő vigyáz a gyerekeire, főleg a lányára, akkor kinevetik, hogy túl aggódók, nem engedi élni a gyerekeket. Az én szüleim is nagyon kevés helyre engedtek el minket, és jól megnézték, hogy kire bíznak rá minket. Közröhej tárgyai is voltak, mint később megtudtam. Még így is megtörtént, hogy a húgomnál az egyik munkás, aki az építkezésünkön dolgozott, próbálkozott, pedig szegény talán 10-11 éves lehetett. A szüleim nevelésének hála elszaladt, kikerült a kellemetlen helyzetből, és azonnal szólt a szüleimnek. Másnap már az az ember nem dolgozott ott.

Sajnos ma már az emberek egy része nem vigyáz a saját gyerekeire, és nem is tudja,mi a helyes reakció, ha a gyerekét zaklatják. Se rokon, se ismerős nem fogdoshatja, simogathatja a gyereket, és csak nagyon megbízható emberrel maradhat kettesben, de leginkább senkivel. Én ezt vallom, a gyerek érték, és ha nem vigyázol rá, pórul jársz.

2017. nov. 1. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!