Nektek vannak vicces szomszedos storyaitok?
Hat, nem tudom mennyire vicces, nekem inkabb kellemetlen.:D
Baratommal megbeszeltuk, hogy atjon hozzank 12-re. Kicsit elaludtam, szoval rohantam zuhanyozni, es egy szal melltartoban meg rovid gatyaban jarkaltam utana a hazban. Hallottam a csengot, ahh gondolom ez tuti o, nem fogok felvenni egy polot az ajtonyitasert. Szoval en ilyen siman kinyitottam az ajtot melltartoban, mert a baratomra szamitottam, erre meg meglatom hogy a 70 eves szomszed Marika neni all velem szemben, es csak annyit mondott, hogy veletlenul hozzajuk dobtak be a mi levelunket, nekem adta, es nevetgelve elment.😀
Nem nagy szám, de nekem nagyon muris volt :D
Épp az imént vittem le a szemetet, elmentem a szomszéd öreglány lakása előtt hatalmas fejhallgatóval a fejemen. A lépcsőfordulóban sikerült kiszakítanom a zsákot, levettem a fülest és elindultam vissza a seprűért, pont szembetalálkoztam vele, amikor kinézett egy hangos "Mi a ku va anyádat csinálsz már" kíséretében.
Gondolom nem kell leírni milyen képet vágott, amikor vigyorogva ráköszöntem :D Mire visszaértem, rendesen be volt zárkózva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!