A lépcsőházban alszik a szomszéd napok óta, mit tudunk tenni?
30 év körüli a srác, semmit nem csinált életében, az anyjával él. Ha épp van pénze, füvezik.
Évek óta mennek a balhék, az anyjának elege lett, elutazott, és a fiát kizárta a lakásból kb egy héttel ezelőtt. A srác azóta az ajtó előtt "él", ha haza akarunk menni, át kell lépni rajta, mert ott alszik.
Gyerek is van a családban, aki fél tőle.
Mit tehetünk, hogy eltűnjön onnan a srác?
Ha oda van bejelentve, semmit sem tesznek max felébresztik...
Nem zavar, csendben van, illene nem belerúgni, hanem segíteni valamennyire...de sznoboskodni egyszerűbb persze...
Harmadik, kíváncsi vagyok, ha a te rettegő, 7 éves fiadat kellene minden nap (napjában többször) átpakolni egy drogos fölött, aki az ajtó előtt fekszik, akkor is úgy gondolnád e, hogy csupán sznoboskodunk. Vagy amikor bedrogozva megpróbálta felgyújtani a lépcsőházat, az sem volt vicces.
Próbáltunk beszélni a sráccal, de annyira egyszerű, mint egy egysejtű, a 8 általánost sem tudta elvégezni. Soha, semmit nem csinált, gondolom az anyja is elmenekült, mert már nem tudott mit kezdeni vele.
A rendőrség már többször volt kint, más is kihívta, de max annyit tesznek, hogy szólnak neki, hogy ne feküdjön itt, 10 perc múlva megint ott van.
A gondnok valamiért elérhetetlen, de nem rossz ötlet, nála elvileg kell, hogy legyen kulcs...
# 6
Az én ajtóm előtt nem feküdne, mert a sajátja elé ültetném, mint a krumplis zsákot és ennyi.Nem tudom, mit kell itt finnyáskodni meg királylánykodni...nem leprás.
Hívd ki a mentőt névtelenül, ha fetreng a földön ajtód előtt tudatlanul.
Ha gyújtogat, akkor a rendőröket és viszik.
Ha te okosabbnak véled magad nála, akkor igazán nem gond a szintjén kommunikálni vele.A gyors autó is tud lassan menni, de a lassú nem tud gyorsan, mint a gyorsabb...
Mint írtam, ha oda van bejelentve és téged ennyire zavar, akkor hívj egy lakatost és nyittassad ki a lakását e sráccal.Ő felhatalmazhatja, te meg fizetsz a "békédért".
A gondnok meg nem szociális gondozó vagy olyan aki a lakások kulcsaival rendelkezik...
Ha ön- és közveszélyes (drog, lépcsőházban gyújtogatás), akkor a rendőrségnek muszáj foglalkoznia vele.
Nehéz ügy, mert ha abba a lakásba van bejelentve, akkor ha nem okoz problémát a lépcsőházban való alváson kívül, akkor sok mindent nem tehettek.
Lakatost nem lehet kihívni, hogy kinyissa neki az ajtót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!