Mit érdemel a bűnös, aki napok óta spammeli a postaládámat?
Napok óta találok egy nyomtatott cetlit a ládámban ezzel a szöveggel: "Sürgős! Eladó ingatlant keresek" és egy telefonszám.
Na már most ez nekem több okból sem szimpatikus.
1. Ha ingatlant keres, miért kell szétspammelni a levélládát naponta? Már elég régen feltalálták az olyan oldalakat, ahol apróhirdetést lehet böngészni. Már a szórólapok sem jönnek a ládába, miért az ő szarát kell minden nap kidobálnom?
2. Nincs eladó lakásom, és gyanítom, a szomszédság nagyobbik részének nincs, így csak a tintát pazarolja ennyi cetlivel, ahelyett, hogy felmenne a netre és körülnézne.
3. Ha lenne eladó lakásom, amit nyilván meghirdettem, miért én telefonálgassak egy ilyen baromnak, hogy még a pénzem is fogyjon? Az ő érdeke a lakásvásárlás, telefonálgasson ő, ne a sült galambot várja.
Magyarul az ilyen értelmetlen és zavaró.
Szerintetek mivel lehetne visszaszívatni? Társkereső hirdetésre gondoltam a számával, de valami jobb ötlet esetleg? :)
nem rossz ötlet. facebook-os csoportokban érdemes kirakni. annyi kiéhezett nyomorult van ott. jópár éve én is megszívattam egy haveromat ezzel, persze nem bosszúból, percenként hívogatták. annyi a lényeg, hogy ki kell kapcsolni a bejegyzésen a kommentelhetőség lehetőségét, mert különben valaki oda fogja írni, hogy kamu.
nálam amúgy ugyanez autóhirdetésnél. le van írva a hirdetésben, hogy kereskedőknek, neppereknek nem eladó. erre zaklatnak e-mailben, sms-ben, hogy megvennék az autót, ha érdekel, hívjam vissza őket. logikájukat én sem értem. ha annyira nem tudnám eladni, majd én fogom, és viszem egy kereskedésbe...pofátlanok.
Aha, tedd csak ki arccal, hátha végén rendőrségi feljelentés lesz belőle :D
Kidobod és kész, esetleg ragassz ki egy papírt, hogy NINCS eladó lakás ebben a házban, ne dobálja be a papírját.
Én sem értem ezt a cetlizést pont ugyanezen okokból.
A héten nekem is kétszer landolt a postaládámban egy cetli azzal a szöveggel, hogy eladó lakást keresek ezen a környéken állapottól függetlenül. Why?
Mondjuk én nem szeretném megszívatni. Szívatja ő eléggé magát a felesleges nyomtatással és járkálással, merthogy így nem fog lakást találni, az fix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!