Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit érdemel a bűnös, aki...

Mit érdemel a bűnös, aki napok óta spammeli a postaládámat?

Figyelt kérdés

Napok óta találok egy nyomtatott cetlit a ládámban ezzel a szöveggel: "Sürgős! Eladó ingatlant keresek" és egy telefonszám.

Na már most ez nekem több okból sem szimpatikus.

1. Ha ingatlant keres, miért kell szétspammelni a levélládát naponta? Már elég régen feltalálták az olyan oldalakat, ahol apróhirdetést lehet böngészni. Már a szórólapok sem jönnek a ládába, miért az ő szarát kell minden nap kidobálnom?

2. Nincs eladó lakásom, és gyanítom, a szomszédság nagyobbik részének nincs, így csak a tintát pazarolja ennyi cetlivel, ahelyett, hogy felmenne a netre és körülnézne.

3. Ha lenne eladó lakásom, amit nyilván meghirdettem, miért én telefonálgassak egy ilyen baromnak, hogy még a pénzem is fogyjon? Az ő érdeke a lakásvásárlás, telefonálgasson ő, ne a sült galambot várja.

Magyarul az ilyen értelmetlen és zavaró.

Szerintetek mivel lehetne visszaszívatni? Társkereső hirdetésre gondoltam a számával, de valami jobb ötlet esetleg? :)

2017. okt. 12. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:

nem rossz ötlet. facebook-os csoportokban érdemes kirakni. annyi kiéhezett nyomorult van ott. jópár éve én is megszívattam egy haveromat ezzel, persze nem bosszúból, percenként hívogatták. annyi a lényeg, hogy ki kell kapcsolni a bejegyzésen a kommentelhetőség lehetőségét, mert különben valaki oda fogja írni, hogy kamu.

nálam amúgy ugyanez autóhirdetésnél. le van írva a hirdetésben, hogy kereskedőknek, neppereknek nem eladó. erre zaklatnak e-mailben, sms-ben, hogy megvennék az autót, ha érdekel, hívjam vissza őket. logikájukat én sem értem. ha annyira nem tudnám eladni, majd én fogom, és viszem egy kereskedésbe...pofátlanok.

2017. okt. 12. 21:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Aha, tedd csak ki arccal, hátha végén rendőrségi feljelentés lesz belőle :D

Kidobod és kész, esetleg ragassz ki egy papírt, hogy NINCS eladó lakás ebben a házban, ne dobálja be a papírját.

2017. okt. 12. 22:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Felhívod, és ugyanezeket elmondod neki!
2017. okt. 13. 16:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Én sem értem ezt a cetlizést pont ugyanezen okokból.

A héten nekem is kétszer landolt a postaládámban egy cetli azzal a szöveggel, hogy eladó lakást keresek ezen a környéken állapottól függetlenül. Why?

Mondjuk én nem szeretném megszívatni. Szívatja ő eléggé magát a felesleges nyomtatással és járkálással, merthogy így nem fog lakást találni, az fix.

2017. okt. 13. 21:54
 5/5 anonim ***** válasza:
De nem a saját száma van rajt hanem valaki másé. Akit meg akar szívatni, azért dobálja be a számot a postaládákba.
2017. okt. 19. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!