Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Létezhet, hogy a bűnös egy...

Létezhet, hogy a bűnös egy tárgyalás során nekimegy az áldozatnak?

Figyelt kérdés
Lesz egy tárgyalásom nemsoká egy elég veszélyes ember ellen. Rablásért jelentettem fel, visszaeső bűnöző, 16 évet ült már emberölésért. Az enyémen kívül még van vagy 7 ügye, szóval "tökmindegy" alapon nekemjöhet? Elég nagydarab fickóról beszélünk, a szembesítésre és két börtönőr kisérte. Tartalékoljak esetleg műfogsorra? :D
2017. febr. 13. 19:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis. Egy az hogy lesznek őrök meg asztalok meg emberek közöttetek.
2017. febr. 13. 19:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Ilyen embereket végig kíséri a BV. Szerintem nincs mitől tartanod. Egyébként is a saját, amúgy sem rózsás helyzetét súlyosbítja, ha erősködik.
2017. febr. 13. 19:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem, mert a barátnője ellen is volt tárgyalása. Kiírta a facebookra, hogy nem lett belőle semmi, amikor kérdezték, hogy miért akkor annyit, hogy "mert xy letörte az őrt". Ezért félek egy kicsit, mert akkor ezek szerint szeret a csóka elég nagy hal...
2017. febr. 13. 19:44
 4/5 A kérdező kommentje:
-szeret :D Csöppet fáradt vagyok.
2017. febr. 13. 19:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem fog neked menni. Nem lesz rá lehetősége.
2017. febr. 13. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!