Ebben az esetben én vagyok a bűnös, én vagyok a szar ember?
Tehát a volt kapcsolatokról lenne szó amit nem igazán tudok értelmezni és szarúl vagyok néha gonosznak érzem magam néha meg nem, és közben hibásnak érzek magam körül mindent és mindenkit. 24 éves vagyok és megismerkedtem ezzel az egyébként szűz lánnyal 2 hónapig voltunk együtt , de ez a két hónap nagyon aktív volt. Velem aludt 1 egész hónapot mintha egybe is költöztünk volna na és ebből lett a probléma ..én már elvártam tőle a szexet , de ő meg nem érezte készen magát. Ezért azt kezdtem hinni, hogy kihasznál amire okom is volt mivel otthonról közben kidobták. Nincs munkahelyem jelenleg csóró vagyok,tehát a szüleimre voltunk utalva és ő is ellenezte már az egészet. Veszekedések voltak meg minden és a végén csúnya szakítás volt.
Majd kibékültunk és csak szarabb lett a helyzet még 1 hónapig voltunk együtt . Szakítás után engem okolt sok dologban hogy én nem vagyok türelmes stb de 1 hónapig mellettem feküdt !! Szerintem ez nem normális ...gonosznak állít be és már sokszor el is hiszem. Folyamatosan depis "hiányzik" kiírásokat osztogat meg , de nem szól hogy békülni szeretne e. Az utolsó pénzemet is neki adtam meg a számítógépemet is eladtam...és nem értem a dolgokat mintha csak kényszerből lett volna velem. Mások meg azt mondjak hogy meg mindig szeret de annyira furcsa az egész azt sem tudom mivan soha nem volt szűz barátnőm és nem csak ez, hanem szerintem valami nincs vele rendben. Sajnálom meg minden a barátnői is rám mozdultak éppen tegnap, és néha úgy látom mint egy ártatlan bárányt... tehát most én vagyok a hülye, vagy neki is van a "füle mögött " ? 19 éves a lány ...
Lépj túl rajta, de minél gyorsabban.
Majd talál magának másik ágyat, ahol aludhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!