Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Nő lakotars keruli a kontaktus...

Nő lakotars keruli a kontaktust, ha veletlen osszefutunk hadarva, egyszavasakba, tőmondatokban válaszol. Ez minek a jele?

Figyelt kérdés

30 n

25 f

2017. okt. 8. 08:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Vagy nagyon nem bír, bár ha erre nem adtál okot akkor kétlem, de szerintem inkább zavarban van, van aki nem kommunikál jól és ezért inkább kerüli hogy ne égesse be magát, főleg ha tetszik neki az illető.
2017. okt. 8. 10:51
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Azt jelenti hogy nem akar ismerkedni és minden erre utaló jelet amit ennek vehetnél le akar redukálni minimumra. Hagyd békén!
2017. okt. 8. 11:33
 13/18 anonim válasza:
100%
Ennyiből igen, az is lehet hogy nem akar ismerkedni, de az ellentétje is lehet, csak nem olyan egyszerűen meg neki az ismerkedés. ki tudja? Megkérdezheted tőle, hogy nincs-e valami baja, mert az utóbbi időben olyan szomorúnak, furcsánk látod. Csak nem beteg? Ha szóba áll veled és nem csak mindig kerül, akkor az egyik alkalommal ha tényleg tetszik neked akár el is hívhatod valahová. Egy próbát megér, viszont ha nemet mond akkor ő nem akar tőled semmit és ezért került.
2017. okt. 8. 11:39
 14/18 anonim ***** válasza:
22%
autista vagy pszichopata.
2017. okt. 8. 12:24
 15/18 anonim ***** válasza:
Az meg se fordul a fejedben, hogy esetleg tetszel neki? ;]
2017. okt. 9. 16:23
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Én akkor vagyok ilyen, ha tetszik a srác, csak iszonyú zavarban vgyok tőle :D

Szinte ránézni sem merek, stb.

Szerelmes pillanataimban még a tulajdon párommal is így viselkedek meg vigyorgok, mint a tejbetök :D

2017. okt. 9. 19:21
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát ha ilyen viselkedés jelenti a szerelmet a nőknél az elég érdekes, mert ezt a férfiak beképzeltségnek de legalábbis közömbösségnek, hideg távolságtartásnak avagy útálatnak veszik többségében. Hihetetlen nehéz ám kiigazodni a női személyeken :D
2017. okt. 11. 16:16
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Feleségem ilyen volt, mikor megismerkedtünk, zavarban volt, mert nagyon bejöttem neki, de azt hitte nem allnék vele szóba se mert csóró...
2017. nov. 10. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!