Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Nő lakotars keruli a kontaktus...

Nő lakotars keruli a kontaktust, ha veletlen osszefutunk hadarva, egyszavasakba, tőmondatokban válaszol. Ez minek a jele?

Figyelt kérdés

30 n

25 f

2017. okt. 8. 08:49
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
jah, es nem nez ram... de legalabb tavozaskor koszont...
2017. okt. 8. 08:49
 2/18 anonim válasza:
100%
Annak a jele, hogy zavarban van, esetleg nem vagy neki szimpi.
2017. okt. 8. 09:04
 3/18 A kérdező kommentje:

a, verzio: zavarban van.

b, verzio: gyuloli a buramat.

egyèb lehetosegek?

amugy siman lehet, h gyulol, fura egy no, nem lehet nala tudni, de en ugy erzem nen adtam ra neki okot

2017. okt. 8. 09:30
 4/18 A kérdező kommentje:
ki mire szavaz, minek a jele?
2017. okt. 8. 09:36
 5/18 anonim válasza:
100%

B

Ha kedvelne, keresné a társaságok, de pont az ellentettjét teszi.

2017. okt. 8. 09:39
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Van, aki pont azért ilyen, mert mondjuk nehezen kommunikál, vagy bármilyen más okból szégyelli magát, zavarban van, esetleg a neki tetsző/szimpatikus embert próbálja ily módon kerülni. Kérdezz rá, hogy mi a baja veled, bár szerintem nem fog őszintén válaszolni.
2017. okt. 8. 09:48
 7/18 anonim válasza:
100%
én akkor viselkedtem így egy férfi előtt akinél tudtam hogy nincs esélyem, így inkább nagy ívben elkerültem mivel látni sem akartam, nehogy észrevegye rajtam, hogy nekem nagyon tetszik. jó nő amúgy vagy olyan átlagos, esetleg ronda? több részlet kellene, ennyiből nehéz jeleket találni. Amúgy mióta ilyen? lehet sz...r napja is az embernek, attól,hogy nem minden nap mosolyog, még kedvelhet. nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni főleg úgy hogy okot sem adtal rá.
2017. okt. 8. 10:08
 8/18 A kérdező kommentje:

olyan átlagos, 5-6 os. nem oltozkodik tul jol, ugy nem ad magara.

en adok magamra, atlag feletti az oltozkodesem, a megjelenesem szerintem nem rossz...

nekem bejon ez a nő amugy...(ahogy rengeteg) bar rajtam ezt nem veszi eszre...

2017. okt. 8. 10:18
 9/18 A kérdező kommentje:
egyebkent el fog koltozni a kov. honapban, az okat nem tudom, ezt is a tulajtol tudtam meg...
2017. okt. 8. 10:22
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha elköltözik, akkor sok vesztenivalód nincs, kérdezz rá nála nyugodtan, hogy mi ez az egész. Megmondod neki, hogy elég szar így a légkör, pedig te igyekeztél volna normális módon viselkedni vele, csak nem érted, hogy mi a baja.
2017. okt. 8. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!