Racska1974 kérdése:
Miért, mit kalapál a szomszéd?
Figyelt kérdés
Egy 10 emeletes házban lakom. A felettünk lakó szomszédot egy hónapja elvitte a rendőrség kábítószer terjesztés miatt.
Előtte, folyamatosan kalapált, ütött valamit. Most a hétvégére??? hazaengedték a börtönből, és egyből elkezte a kalapálást. És ennek annak telefonált. Mi a fenét kapalálhat? Őrli, összetöri a port?
2017. okt. 2. 09:08
1/7 anonim válasza:
Ismerős a társasházi légkör, amikor mindig akad egy-egy problémás lakó. Én biztos hogy nem tudnám megállni szó nélkül és tréfásan megmondanám neki hogy ha a drog előállítása ilyen zajjal jár akkor húzzon egy alföldi tanyára vagy vissza a sittre. :))
2/7 anonim válasza:
Engem is érdekel, hogy valaki hogy képes egy egész péntek délutánt, egy egész szombatot és egy vasárnap délelőttöt kibírni, hogy aztán vasárnap délután 1kor elszakadjon a cérna nála és fúrjon 5 percig!
3/7 A kérdező kommentje:
De mit kell kalapálni, verni a drogon? Porrá kell örrölni? Csak valami ilyesmi lehet, mert utána folyton porszívózik. Még este 10-kor is.Nekem már az fura, hogy ezek kijárhatnak a börtönből.Rendőr kísérte haza.
2017. okt. 2. 11:22
4/7 anonim válasza:
Rendőrt megállítanám: - Maga most rendőr vagy szociális gondozó, b_sszameg?!
5/7 anonim válasza:
Jó kérdés, szerintem minden társasházban van legalább egy olyan lakó, aki egyfolytában barkácsol. A kalapálás nálunk is mindennapos, el nem tudom képzelni, mit csinál, szerintem bútorasztalos lehet, de körfűrészt még nem hallottam...
A másik, hogy mindig van olyan lakás, amit épp felújítanak.
6/7 anonim válasza:
Nem tudom hogy mit csinál, de azt a valamit rosszul csinálja.
7/7 A kérdező kommentje:
Rendben, de mit kalapál egésznap egy drogkereskedő? Sőt van olyan nap amikor egész nap fúr is. És ezt visszatérően. A lyukakba dugja el a port amit előzőleg összezúzott? Mióta elviték csend van. (Hál Istennek!!!)
2017. okt. 17. 08:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!