Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hangos zene? Rendőrség?

Hangos zene? Rendőrség?

Figyelt kérdés
Üdv, érdekelne a 9, vagy 10 után kqrvahangosan hallgatunk zenét a lakásban és kijönnek a rendőrök megbüntetnek? Esetleg igazoltatnak? Bevisznek? köszi a válaszokat!

2017. szept. 15. 18:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Egész nap érvényes a dolog, nem csak 9-10 után.

Be biztos nem visznek, hacsak nem estek neki részegen a járőrnek. A büntetés sem valószínű, ha először mennek ki és együttműködtök. Szólni fognak, hogy halkuljatok le, mert bejelentés érkezett. Ha megteszitek, akkor ennyi volt. Ha újra ki kell jönniük, akkor büntetnek.

2017. szept. 15. 18:18
 2/17 anonim ***** válasza:
80%
Csak akkor jönnek ki, ha kihívja őket valaki. Kijönnek egyszer, figyelmeztetnek, kijönnek kétszer, bírságolnak. Amúgy hallgathatod jó hangosan a zenét egy panelban is. Fülhallgatón. Te is boldog lehetsz, meg a szomszédok is. Nem nehéz dolog együttélni, csak kell hozzá némi intelligencia.
2017. szept. 15. 18:35
 3/17 A kérdező kommentje:
10-15 fülhallgató nem megoldás :) 10 évente 1x kibírják az emberek remélhetőleg.
2017. szept. 15. 19:11
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
De dobjátok össze a büntire a pénzt!
2017. szept. 15. 19:15
 5/17 anonim ***** válasza:
74%
Illene kiírni, hogy bulit rendezel, bár én őszintén szólva letojnám, menjetek szórakozóhelyre.
2017. szept. 15. 19:26
 6/17 anonim ***** válasza:
91%
Ha hangos zenére vágysz, akkor bérelj ki egy házat vagy menj szórakozóhelyre. Ez ilyen egyszerű. Ha egy társasházban rendezel bulit és üvölteted a zenét, akkor a következő dolgok fognak történni: 1. Manyika néni két perc után rádhívja a rendőrt, aztán ezt addig fogja csinálni, amíg el nem hallgat a zene. Ezt a rendőr bírságolással fogja elérni. 2. A kulturáltabb szomszédok átcsöngetnek és megkérnek, hogy halkítsd le a zenét olyan hangerőre, hogy ne hallatszódjon át. 3. Passzív-agresszív Pista a lábtörlődre fogja sza.ratni a kutyáját, amibe majd mindenki belelép, amikor részegen hazaindul. 4. Passzív-agresszív Piroska elkezdi verni partvissal a fütéscsövet, a falat, a padlót és a plafont. 4. Nyíltan agresszív Nándi addig veri az ajtód, míg ki nem nyitod, ott pedig helyből orrbavág. Ha szerencséd van, akkor Nándi cigány vagy életmód szerint cigány és viszi magával a családot is. 5. Türelmes-sunyi Tamás pedig másnap üt le hátulról, ahogy kilép utánad a liftből. Nagyjából ezekre számíthatsz. Én a helyedben nem a rendőrség miatt aggódnék.
2017. szept. 15. 19:36
 7/17 A kérdező kommentje:
utolsón jót nevettem :D Előtte 1 héttel tervezek szólni mindenkinek. Nem vagyok paraszt. Köszönöm a válaszokat.
2017. szept. 15. 19:51
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy szólsz a szomszédoknak, annyi hatással lesz, hogy a 2. típusú szomszéd nem fog ebben a formában megjelenni. Egyébként minden marad ugyanúgy. Sajnos mindig van egy-két gyengeelméjű, aki nem érti meg, hogy nem bulizunk a kis társasházi lyukunkban, mert az arra nem alkalmas. Az ilyenek aztán élvezhetik a szomszédjaik kitüntetett figyelmét a következőkben.

Kérdező, te mit reagálnál, ha a közvetlen szomszédod este tíztől éjjel egyik folyamatosan fúrná a falat a hálószobád falánál? Na, a szomszédaid is ugyanígy fognak reagálni a kis csicskapartyidra.

2017. szept. 15. 20:06
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom,hogy olvassa e még valaki...

Teljesen egyszerű a dolog:

Társasházban nem hangoskodunk,mert az nem alkalmas erre több okból,és kész.

Intelligens ember ezt tudja és eszébe nem jut az ilyen.

A házban senkit nem érdekel a kiírás és az indokok.

Lakhatnak ott idősek,betegek,egész nap dolgozó fáradt emberek,kismamák,kisgyerekesek,stb.

Ahogy írtad,hogy nem vagy paraszt,akkor ne hangoskodj,és akkor nincs probléma,e mellett még talán szeretni is fognak a házban.

2017. szept. 17. 09:42
 10/17 A kérdező kommentje:
értem... nem ott lakok. ez csak egy plusz lakás. De köszönöm a válaszokat!
2017. szept. 17. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!