Bp. III. k. ben lakom, általában mindenkit meghallgatok, ám aug.30-án a Bécsi úti Tescóban siettem, nem voltam jó hallgatóság egy 76 éves, nagyon kedves hölgynek. Már sajnálom. Hogy keresnétek meg? Hülye kérdés, de itt elő szokott fordulni hasonló.
Aug. 30-án a Bécsi úti Tescóban vásároltam, s nem voltam túl jó hallgatóság, egy 76 éves, nagyon kedves hölgynek, akinek 51 éves fia Floridában él-ezeket Ő mondta el!), akkor még a Texasban tomboló vihar volt csak a téma. Mondtam is neki, hogy szerencsére Florida felé nincs vihar.... azóta lett...
Több doboz chilis babot vettem, ami felkeltette az érdeklődését, s egy dobozt Ő is betett a kosarába, majd visszavitt a helyére egy tálca nyers csirkehúst, amit más tett le a konzervek közelében.
Hogy keresnétek meg?? Meg lehetne egyáltalán találni?
Hülye kérdés ez tudom, de itt sok hülye kérdés kerül feltételre, ezért mertem betenni... S én tényleg akár fiatal, akár idősebb valaki mindig meghallgatom, nem hagyom csak ott gyorsan, mint legutóbb a Tescóban ezt az egyébként különösen kedves hölgyet.
Ám a férjem már kint volt, fizettünk, mikor eszembe jutott visszamenni chilis babért. Bánt egy kicsit a dolog, főleg, hogy most mekkora veszélyben van épp Florida...
2-esnek:
Igazad van, katyvasz.
Úgy is tettem fel a kérdést, tudom, hülye kérdés.
DE most megsajnáltam, hiszen 76 éves, fia kint van, lehet hogy nincs kivel beszélnie, talán azért kezdett úgymond "beszélgetésbe", amit én nagyon rövidre zártam akkor.
3-asnak:
Köszi!
Én is hasonlóra gondoltam, de kb. 2-hetente egyszer járok oda vásárolni (nincs túl közel hozzám a Tesco), majdnem kizárt, hogy éppen akkor összefussunk.
7.-nek:
Köszönöm az ötletedet!
Egy apró problémám, én nem vagyok semmi facebook-on meg hasonlón.
Férjem ellenzi az "ilyen" közösségi oldalakat, pedig ez tényleg jó ötletnek tűnik.
Ez a gyakorikerdesek.hu a "kivétel" ahol regisztráltam.
Ezt még elismerte férjem is, hogy sok hasznos infót feltesznek, s majdnem mindenki kivétel nélkül segítőkész szinte bármiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!