A szomszédom harci kutyái ellen mit lehet csinálni?
Kérdező, te teljesen hülye vagy????
Ne akarja a gyerek odaadni az uzsonnája maradékát!!! Ha már többször is szóltam, és ennek ellenére oda akarja adni, én is leüvöltöttem volna!
Nem lehet megérteni, hogy hagyd békén más kutyáját?! A saját portájukon vannak, hagyjátok őket békén!!!
A dobermann füle pedig nem áll fel, mert már nem kupírozzák. Gyárilag pedig lógó fülű!
A belga juhász gondolom malinois.
Tehát, hátha megérted, még egyszer: NEM KELL ETETNI a kutyákat, sőt TILOS ETETNI ŐKET, és NEM KELL velük foglalkozni!
A gazdáikat nem fogják széttépni, nyugodt lehetsz. A dobermann egyenesen imádja a gazdáját :) De mást sem fognak széttépni, nyugi.
Csak hagyjátok őket békén a francba!!!
Ha a kedves gyermeked az én kutyámnak adna valamit, akár kerítésen keresztül akár utcán, akkorát b****sznék a kezére hogy eltörne. :) Köszönd meg, hogy csak ordított.
Te meg bakker a helyesírási szótárral foglalkozz annyit, de a szomszéddal. Süt belőled az irigység, tuti valami elhízott koca vagy akire nem néz a férje, megjelent egy fiatal lány a szomszédban és egyből szekálod. Tipikus.
Ilyen szintű elvetemültséget még nem láttam. Hálát adok az égnek hogy nincs a környéken ilyen elvetemült ember mint te vagy. Nincs azokkal a kutyákkal semmi baj, te vagy a probléma itt egyedül, semmit se tudsz a kutyákról de itt osztod az észt. Menj és figyelj a kölykeidre, húzz kerítést én meg jelentem ezt a kérdést mert szín tiszta provokáció az egész.
Ja és vegyél egy helyesírási kéziszótárat és magold be az egészet mert botrány amit írsz! Nem tűnik fel hogy az automata helyesírás ellenőrző a gépen aláhúzza az összes szót pirossal amit írsz??? A magad portáján kéne sepregetned nem a szomszédéval foglalkozni mert nálad nagyobb gondok vannak.
"Meg egy kölyökkutyát nem mindegy ha simogatnak a gyerekek? Minek tart az ijen kutyát?"
Életke! A kutya ugyanúgy magántulajdon, mint a biciklid, a pénztárcád vagy a melled. Gondolom egyiket sem szeretnéd, ha bárki engedély nélkül taperolná, akkor a kutya miért kivétel? Attól, hogy te szültél néhány gyereket, nem jár alanyi jogon a kutyasimogatás.
"Nehogymár mindenki azon legyen felháborodva hogy eggy GYEREK jószándékúan megetet eggy kutyát!"
A te gyerekeid elfogadhatnak idegenektől bármit? Miért is nem? Mert lehet, hogy belerakott valamit? Vagy mert allergiásak lehetnek rá? Vagy ha ez idegen nem is akar rosszat, lehet, hogy a következő már cukorkával fogja elcsalni őket?
A kutyáknál miért is működik ez másképp?
"Töllem lehet neki kutyája, de ti szivesen laknátok 2 kisgyerekkel ojan ember szomszécságában aki harcoltatja a kutyáit? Nem féltenétek a gyerekeiteket?"
"De persze biztosan nagyon jó nekik, mikor megverik meg kiéheztetik őket, meg ordibálnak velük."
Kutyát harcoltatni állatkínzás, törvényellenes, ha úgy gondolod ekkora gáz van, nyugodtan hívd rájuk az állatvédőket meg zsarukat! Ők kutyuskáznak egy kicsit, te megnyugszol, a legrosszabb, ami történhet, hogy kifizettetik veled az eljárás költségeit.
"próbáltuk etetni"
Ha az én kutyámhoz dobnál be ételt azonnal agyonvernélek, tipikus mérgezős szokás. Kérdés alapján pont te vagy a rosszindulatú és buta szomszéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!