Tehetek feljelentést a szomszédom ellen?
Kerítés? Laktam pár kertes házban, de mindig normálisan el voltunk szeparálva a szomszédoktól.
A másik ami elég nehéz, de ha levegőnek nézed előbb utóbb megunja. Esetleg kezdd úgy, hogy fülhallgatóval zenét hallgatsz és csak kint vagy, így nem hallod a baromságait. Kitartás!
Bunyó?
Egyszer lerendezed(teted) valakivel, utána csendben lesz.
Nem sok lehetőség van.
A szomszédot csak akkor vághatod pofán ha a saját ingatlanod területére bemegy és ott is hőzöng.
Megnyugtatlak hogy majdnem mindenkinek van hasonló féreg szomszédja. Csak abban különböznek hogy mennyire nyíltan merik ezt tenni.
Felvenném a helyedben kamerával. Full hd felbontásban minimum hogy látszódjon a pofája. Ha az ilyen szarik a jogaidra akkor te is szarj az övére. Csak ne tudjon róla hogy felveszed mert akkor abbahagyja. Arra is figyelj hogy csak a felvétel iránya legyen behatárolható és ne lógjon bele a kerítésed vagy a házad. Utána eldöntheted hogy feltöltöd a youtube-ra/facebookra vagy ügyvédhez fordulsz. Ha feltöltöd akkor proxy szerveren keresztül csináld és inkább a youtube-ra egy új regisztrációval. Az ilyen megérdemli. Ha facebookon is meg akarod osztani akkor csak a youtube linket.
Persze csak ha mindezt nem azért csinálja mert esetleg te kezdted volna.
Én is csináltam már ilyet csak hangfelvétellel. Olyan cuccom van ami még falon/födémen keresztül is képes tisztán "hallani" és nagy távolságra is irányítottan.
Azért van kerítés nem?
Ha meg beszólogat akkor levegőnek nézed.
Van kerítés, oda nem jöhet be, ennyi.
Majd megunja és elköltözik, vagy agyvérzést kap, a kettő közül valamelyik.
Hagyd a francba!Majd megunja.
Ha meg átjön a te területedre,akkor ütheted vághatod és ordíthatod hogy:
-Na most pofázzá !
De azért vedd fel videóra,hogy átjött,mert le tudja tagadni :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!