Aki élt már Indiában! Milyen ott a hangulat, felszabadultak az emberek, derűlátók?
Köszi!
Te ott éltél?
Azt gondoltam, hogy nyomor van, de mintha azt hallottam volna, hogy ennek ellenére vagy ezzel együtt optimisták az indiaiak. Akkor ezt Te is megerősíted?
Lattam doc filmet, hogy a nokkel-ebben az esetben nyugati osztondijjas diaklany-milyenek...
Mar a buszrol nezve magukoz nyulnak nyilvanosan a ferfiak..(je, itt egy busz! Je, a felemeso oldalon mindenki...) Meg eloszeretettel tapiznak is,szolni meg nem sokat ersz.
A filmben levo India imado, indiai tanulmanyokat folytato csajnak tobb evig pszichologushoz kellett jarnia, mikor hazaert...Lehet, a yuotubon is rajta van!
Vlmint, egy japan iskolatarsan meselte, hogy a barati korebol voltak hatizsakozni indiaban (ugy 1995) es isten hata mogotti helyre jukadva azt lattak, hogy egy ketrecben arultak a piacon egy noi honfitarsukat--aki nekik kiabalt segitsegul. En elhiszem neki.
Nagy orszag, van ott dzsungel is...Ahol megallt az ido es a torveny sem jut el...
egyebbkent biztos gyonyoru, meg vannak rendesebb reszei is..Egyik kedvencem a " bengali tuz" c konyv!!! Megeri elolvasni
Én indiai vagyok! (Aminek nagyon örülök.)
Nálunk, az andrai Jaamalamaduguban eléggé jólét uralkodik. Álmos kisváros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!