Csendháborítás?
8: Te csak ne érezzél semmit xd
Én is elhúztam pár napra a csíkot, pont akkor , olyan helyre megnézném az arcodat, meg az irigység szagodat megszimatolnám.
Már megint ilyen buta f a sz ok válaszolgatnak ide, agyamat dobom el. xd
Az ejszakai muszakkal te logsz ki a sorbol, nem a felujjitok.
Mellesleg nem ertem, 6 emelet van koztetek es nem tudsz aludni, mifele erzekszerveid vannak? En 4 emeletesbe lakom, es hamarosan meg fog szunni a tavfutes es melegviz, igy mindenki aki eddig nem rakatott sajat kozpontit epp felujjitas alatt van, hetek ota minden epuletben zenelnek az utvefurok. Mult heten az alattunk lakok csinaltak, es a 2.5 es 1 eves gyerekeim ebren ra se bagoztak, sot neha meg fel se kelnek.
12: a csöveken elég keményen utazik a hang. Amúgy imádom ezt a lakást, nem akarok tőle megválni mert gyönyörű kilátásom van, közel van minden és itt laknak a barátaim is.
6, és a többi részecskefizikus: nem tanácsokat kértem meg okoskodásokat csak egy kérdést tettem fel, 80 iq-val inkább képzezzétek magatok mintsem kéretlen tanácsokkal rontanátok a világ színvonalát. kys
IGen, és? Most mindenki üljön kussban NAPPAL, mert te éjszaka dolgozol?
ÉS?!
Röhejes vagy, komolyan. Hétköznap szíve-joga napközben felújítást végezni. Hétvégén szombaton pedig a házirend szabja meg.
Jol van 19-es, akkor este 8 utan megkerunk minden orvost hogy hagyja a betegeket szenvedni, mert nekik pihenni kell.
Meg a tuzoltokat, mentosoket, sot szerintem a szorakozohelyeket is be kell zarni, mert normalis felszolgalo inkabb pihen este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!