Csendháborítás?
Én nem tudom milyen szabály vonatkozik erre v, létezik e egyáltalán, beszélj a közös képviselővel sztem.
Nálunk is ez megy, ment. 2 éve volt nagyon durva, ki írta ugyan a lakó, hogy 2 hónapig felújítás lesz nála, de hát kösz szépen... Ő elhúzta a belét a másik lakásásba, hétvégi házba, mert megteheti, mert neki van. Akinek meg nincs azt meg jól lesz o pa tta. Itt is neki álltak már 8.00-kor, fúrni, kalapálni, flexet, lángvágót, mindent használtak, úgy délután 17.00-ig. xd
A lakás felújítása zajjal jár. Mivel emberi időpontban (napközben 9-10-től dolgoznak), ezért nem követnek el sem csendháborítást, sem semmi szabályelleneset. A vasárnap már más kérdés, azért lehet nekik szólni.
Azt nem lehet figyelembe venni, ha valaki éjszakás, csimotája van, nyugdíjas és délután sziesztázik. Ha mindenki egyéni, az átlagostól eltérő életvitelére odafigyelne mindenki, soha semmi nem épülne az országban.
"mert megteheti, mert neki van. Akinek meg nincs azt meg jól lesz o pa tt"
Na, az #1-es személyében megjelent a tipikus rosszindulatú, irigy, gyűlölködő és mocskolódó panelproli.
A panelokban általában!!! hétköznap reggel 8-tól délután 4-5ig folyhatnak munkálatok!
Vannak helyek ahol szombaton is megengedett 8-tól délig zajongani, de ezt minden háztömb saját házirendje szabályozza meg.
Vasárnap 99%-ban nem megengedett a zajjal járó tevékenység.
Szóval hétköznap reggeltől délutánig dolgozhatnak, a hétvégét meg kérdezd meg.
Amúgy nem értem azokat akik panelban élnek, mikor beköltöztek vállalták annak a következményét, hogy egymás seggében fognak élni.
És ha az egyik lakó megunja a 40-50 éves rothadó csempéjét a fürdőben akkor azt le fogja vésetni, ez meg zajjal jár.
"Ő elhúzta a belét a másik lakásásba, hétvégi házba, mert megteheti, mert neki van."
Irigységszagot érzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!