Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ti szeretitek a panelt, a...

Ti szeretitek a panelt, a tarsashazat? Mit szerettek benne? Es mit nem?

Figyelt kérdés
2017. júl. 16. 09:04
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nem szeretem, mert nincs kert, ahová kilehet menni. Vannak hangos állatok, pl szomszéd. Ha fázom télen, nem tudok adni a kazánra egy kis kakaót, hogy melegebb legyen. De ha felújításról van szó, a költségek megoszlanak és nem nekem kell egyedül kicsengetnem 5-6 milliót a tetőcserére.
2017. júl. 17. 13:36
 22/24 A kérdező kommentje:

Mindenkinek ment a zold kez, nagyon koszi a valaszokat!

Engem komolyan erdekel a panel helyzet. Tavolrol en is szeretem, szep emlekek fuznek hozza, mamamnak volt panelja es egy evben egyszer ott vakacioztam.

Laktam en is tarsashazban de nem szeretem.

Nekem a lakatlan sziget lenne a valo, ahol nem kell elviselni senki jelenletet es zajongasat.

Most egy erdo melletti utcaban lakom, igaz a gyerekek kinn jatszanak az utcan de nem hallom annyira. Nehany autot hallok, de semmi kulonos.

A kakas viszont kiakaszt aki reggel 7kor felver..

Na de a tarsashazban ...

Volt egy falszomszed

2017. júl. 18. 07:14
 23/24 A kérdező kommentje:

Szoval volta szomszed aki 1 even at ujitotta a lakasat akkor amikor raert, este 6 utan, hetvegen es unnepnap. Iszonyat volt... csepmeleveres ..

Ejszaka a vandalok a jatszoteren uvoltoztek, a lakok cigifustje a pofankba omlott a nyitott teraszajton at uuugy, hogy terhes voltam.

Szornyu.

En megertem azt is aki szereti a belvarosi panelt. Ha nem lenne zaj szmog uvoltozes es rossz szomszedsag akkor nekem is jo lenne ott lakni mivel 3 orat ingazom Pestre.

Sot, edzeni is a kozeli nagyvarosba jarok oda is 3 orat ingazom.

Ezzel jar a videki elet.

De itt csend van nyugi van, van kertem friss erdo illat van, nincs zajos busz, nincs vandal az utcan. Osszessegeben ez megeri neke.

2017. júl. 18. 07:18
 24/24 anonim ***** válasza:
Vékonyak a falak és hallani amikor a szomszéd a radiátorba veri az asszony fejét:))))
2017. júl. 18. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!