Ti szeretitek a panelt, a tarsashazat? Mit szerettek benne? Es mit nem?
Mindenkinek ment a zold kez, nagyon koszi a valaszokat!
Engem komolyan erdekel a panel helyzet. Tavolrol en is szeretem, szep emlekek fuznek hozza, mamamnak volt panelja es egy evben egyszer ott vakacioztam.
Laktam en is tarsashazban de nem szeretem.
Nekem a lakatlan sziget lenne a valo, ahol nem kell elviselni senki jelenletet es zajongasat.
Most egy erdo melletti utcaban lakom, igaz a gyerekek kinn jatszanak az utcan de nem hallom annyira. Nehany autot hallok, de semmi kulonos.
A kakas viszont kiakaszt aki reggel 7kor felver..
Na de a tarsashazban ...
Volt egy falszomszed
Szoval volta szomszed aki 1 even at ujitotta a lakasat akkor amikor raert, este 6 utan, hetvegen es unnepnap. Iszonyat volt... csepmeleveres ..
Ejszaka a vandalok a jatszoteren uvoltoztek, a lakok cigifustje a pofankba omlott a nyitott teraszajton at uuugy, hogy terhes voltam.
Szornyu.
En megertem azt is aki szereti a belvarosi panelt. Ha nem lenne zaj szmog uvoltozes es rossz szomszedsag akkor nekem is jo lenne ott lakni mivel 3 orat ingazom Pestre.
Sot, edzeni is a kozeli nagyvarosba jarok oda is 3 orat ingazom.
Ezzel jar a videki elet.
De itt csend van nyugi van, van kertem friss erdo illat van, nincs zajos busz, nincs vandal az utcan. Osszessegeben ez megeri neke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!