Mit tehetnék? Teljesen magam alatt vagyok.
17-én este a felettünk lévő lakó két kutyája megijesztette a cicánkat és leesett a korlátunkról, én ez idő alatt még aludtam mert dolgoztam így ébredtem fel amikor már keresték a többiek, 20 perccel később majdnem sikerült is megfogni lent az udvaron a pince mellett, de elszaladt, gondolom ijedtében. Másnap este is kimentünk keresni, akkor egy fás bokorba sompolygott be éppen, utána eredtem és centikre volt tőlem, de mielőtt elértem volna a bokor másik részén kiment és nyoma veszett.
Azóta töretlenül keressük/keresem, van hogy egyedül hisz dolgozunk a kóbor macskák pedig kora este, éjszaka jönnek elő.
Alapvetően nyugodt helyen lakunk, az ide szokott macskákat etetik az itt élők, patakból isznak, szóval nincs okuk világgá menni.
Közel 3-5 órákat töltök a keresésével késő este és éjszaka és várom hogy hátha felbukkan.
Azt hogy valaki befogadta és még magas pénzjutalom fejében sem adná vissza kiakarom zárni, és bízom abban a pár állatorvosban hogy őszintén megmondja ha valaki bevitte hozzájuk oltatni, megnézetni a cicánkat.
Tapasztalatom szerint ahol kutya van oda nem megy a macska, így azt sem tartom valószínűnek hogy elkapta volna egy kutya.
Bizakodó vagyok hogy miután megunta a csavargást visszatalál, mivel nem mehetett messzire, fiú cica ide vagy oda. Az hogy feladjam a reményt nem opció, hisz az ablakban vagyok esténként sokat, viszont így engem teljesen felőröl ez a bizonytalanság.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!