Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tehetnék ha már teljesen...

Mit tehetnék ha már teljesen kész vagyok idegileg?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

14 éves lány vagyok, és nagyon rosszul érzem magam a bőrömben. Egész életem során egy ember volt akivel jártam.. Senkinek érzem magam, mert nem vagyunk egy tehetős család, és annyira rossz érzés amikor látom, hogy másoknak iphone-ja van nekem meg egy egyszerű navon.. A tanulmányi átlagom is egyre rosszabb, ezelőtt 4-5 volt az átlagom most meg tele vagyok hármassal.. A szüleim elváltak anyukám itthon folyton csesztet, apukám barátnője őt annyira utálom.. Egyszer ott voltam és a sütim habos részébe egy szilvamagot tett, és majdnem kitört hátul a fogam! Az iskolában nincsenek állandó barátaim, folyamatosan cserélgetnek, mint valami zoknit, úgy cserélgetnek. A fiúk társaságában sokkal jobban érzem magam ( baráti értelemben) de ők nem bírnak.. Sokszor, rengetegszer nézem magam a tükörben, dagattnak látom magam pedig 40 kiló vagyok.. Csúnyának is érzem magam.. Nem tudom mit tehetnék, már azon is gondolkodtam hogy elszökök, vagy öngyilkos leszek, de nem szeretném ha anyukámnak valami baja lenne ez miatt, ő már így is pánikbeteg, és ha neki lenne valami baja, nem tudnám feldolgozni! Segítsetek! Mit tegyek??

2016. júl. 24. 21:03
 1/6 anonim ***** válasza:
29%
Aludj egyet, reggelre minden gond elszáll!
2016. júl. 24. 21:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy ennyi idősen egyvalakivel jártál, nem jelent semmit, van, aki évekkel később jön össze előszőr valakivel. Emiatt ne

aggódj :)

Ez a tanév már elmúlt, tedd túl magad rajta, jövőre majd javítasz.

Apukád barátnője lehet, hogy véletlenül ejtette bele a magot a habba, tudom, ez csak példa volt.

Azok nem barátok, akik mint a ruhát, úgy cserélnek. De barátkozni nem csak iskolában lehet! Szakkörökön is. Amúgy nem mostanában mész gimibe? Ott is változhat a dolog.

Az, hogy másnak iphone-ja van, nem teszi őt jobb emberré. (Őket meg azért szekálják, merthogy minek az iphone ennyi évesen, ha ez megnyugtatna.)

Remélem anyukád állapota javulni fog. Neked pedig kívánom, hogy legyen jobb kedved! Már most elkezdhetsz tenni a szebb jövőd érdekében öngyilkosságon gondolkozás helyett.

2016. júl. 24. 21:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Amúgy igen, gimnáziumba szeretnék menni érettségizni mert mikorra az meglesz addigra már konkrét terveim lehetnek a jövövel kapcsolatban.
2016. júl. 24. 21:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy emberrel jártál eddig? 14 éves koromban még bőven eszembe se jutott pasizni, 16 éves voltam, mikor először barátom volt.

Nem vagy gazdag család sarja? Képzeld én se, és elhiheted nekem sem leányálom. Rossz nézni hogy valaki kérésre, vagy akár anélkül is megkap mindent, drága ruhákat, legújabb iphonet stb. Rengeteget is szívok a családom miatt, mégse panaszkodom, úgyse tudok ellene tenni. 3. éve dolgozom, és megkeresem magamnak a pénzem, hogy a saját kiadásaim fedezni tudjam.

Örülj neki, hogy egyáltalán van családod, néhányan még ezt se mondhatják el magukról.

Nincsenek barátaid? Járj könyvtárba, túrázni, táncolni, sportolni, küzdősportra, vagy bárhova, ott már könnyebben tudsz barátkozni, mert van közös témátok. Meg úgyis mindjárt mész középiskolába, ott majd lehetnek új barátaid, ott tiszta lappal indítasz.

Dagadtnak látod magad? Étkezz egészségesen, sportolj, mozogj minél többet, de csak ésszel! Nem az a cél, hogy csontkollekció legyél 20-30 kilóval, hanem az, hogy egészségesebb legyen a testképed, jobban megbékélj önmagaddal.

Csúnyának érzed magad? Adj a megjelenésedre, törődj a külsőddel. Persze ezt ha lehet ne 5 kg sminkkel, hajfestéssel, meg műkörömmel, pláne ne ilyen fiatalon. Inkább öltözz csinosan (ne k*rvásan!!), próbálj ki új frizurákat, csinálj magadnak ékszereket pl.: fonj karkötőt. Mást nem nagyon tudsz csinálni, az arcod majd idővel alakul magától.

Ne szökj el, ne tegyél magadban kárt, szerinted az használna bárkinek is? Nem, magadnak és másoknak is fájdalmat okoznál. Még csak 14 éves vagy, azt hiszed örökké ilyen rossz lesz minden? Nem, idővel javulni fognak a dolgok, csak tanuldd meg, hogy nem mindent irányíthatsz.

Remélem tudtam neked segíteni, és ne feledd: fel a fejjel! :)

19/l

2016. júl. 24. 21:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

1. 14 évesen normális hogy csak 1 barátod volt,van aki még 25 évesen is szűz.

2. Az anyagi helyzetetekről nem te tehetsz,még nem dolgozol.Amúgy nekem még okostelefonom sincs(nem vicc)laptopom van arról netezek.

3. Ha kezdődik a suli tanulj jobban.Mond a leckét hangosan magadban úgy jobban megjegyzed.Tapasztalat.

4. Apudnak vagy anyudnak szólj mit tett veled az a nő!

5. Nekem sincsenek barátaim,és még sok embernek.Ha szeretnél válts sulit.

6. Nem érdemes öngyilkos lenni.Mindenből van kiút. És az anyukádnak sem tenne jót.

19/L

2016. júl. 24. 21:45
 6/6 anonim válasza:
50%
Nekem ennyi idösen egy sagem volt a telom és inkább kint voltam csavarogtam mint hogy ezen agyaljak gondolj bele valakinek még ennyije sincs és nemrinyál ennyit
2016. aug. 2. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!