Dohányzók! Mit éreztek, amikor passzív dohányzásra kényszerítetek a közeletekben élőket?
Jópár bagóst ismertem, én sosem cigiztem, de ők mindig figyeltek rám, meg a környezetükre.
Általában mindegyik nagyon alkalmazkodó ember volt.
Az érződött már rajtuk, valami nem oké velük.
# 10
A dohányosok nem egészségtudatosak, és én nem is állítottam ilyet. Viszont a kérdező emlegette az "egészségtudatos, káros szenvedélyektől mentes emberek"-et.
Nem csak a gumiégetésről van szó, de a szegényebb régiókban ez napi probléma. De nem is kell gumit égetni. Elég a téli hónapokra gondolni, amikor hetekig a határérték többszöröse a szállópor mennyisége a nagyobb városokban, ami ezerszer károsabb annál, hogy néha belefutsz az utcán egy előtted haladó füstjébe. Ráadásul ez a légszennyezettség milliókat érint. Én nem védem a dohányosokat, de nektek sem kell túlzásba esni. Nem ettől fogsz meghalni 68 évesen.
Ja, ha van egyéb szennyezés, akkor teljesen rendben van, hogy a dohányosok mások arcába fújják a füstöt....
A kérdésre a válasz meg mindig: le se szarják, mert észre se veszik.
Ne legyél már ennyire ütődött!
Én arról beszélek, amikor sok méterről rád megy egy kis füst. Akik mások arcába fújják, azok közönséges bunkók. Ebben megegyezhetünk. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!