Nem szeretem a szülővárosom, más is van ezzel?
Figyelt kérdés
Nem mondanám marha tragikusnak azt az időt, amit itt töltöttem, de nem is igazán volt jó. Éltem már külföldön pár helyen és itthon, Magyarországon is 1-2 városban, sokkal jobban éreztem magam bárhol is laktam. Külföldre most egy ideig nem szeretnék menni, de sajnos itthon az albérletárak nem igazodnak a fizetésekhez, ezért inkább vegetáltam semhogy éltem volna..2017. máj. 25. 12:19
2/10 A kérdező kommentje:
Pont Sopronról van szó :)
2017. máj. 25. 16:27
3/10 anonim válasza:
Csak emiatt nem szereted?
Alapvetően azt mondtam volna, hogy oké, van ez így, nincs ezzel semmi baj, én sem szerettem nagyon sokáig a szülővárosomat, de nekem nem ilyen bajaim voltak vele. Most már így idővel én megszerettem amúgy, bár tény, hogy nem a világ legjobb helye.
4/10 anonim válasza:
Majd akkor mondd, hogy nem szereted, ha már 10 éve nem ott laksz.
5/10 anonim válasza:
Én is utálom az enyémet. Salgótarján... azt hiszem, ezt mindenki megérti majd. :D
6/10 anonim válasza:
Én Péccsel vagyok így,pedig sok ember szerint klassz város...
7/10 anonim válasza:
Én csak azt nem szerettem benne (már 1000km-re élek), hogy
1. 23:30 és 5 között SEMMI nem jár arra (értsd: egy éjszakai nyamvadék sem, pedig agglomeráció)
2. ha lekéstem az esti hévet, egy óra volt a következőig, addig max. Cinkotára tudtam volna elmenni, de onnan megint semmi
De a cukrászdááját siratom, mert sehol máshol nem kapni olyan citromfagyit és olyan Eszterházy tortát, mint ott :(
9/10 anonim válasza:
én se szeretem - Bp-i vagyok. 3 éve egy kisvárosban élek, de ezt se szeretem a pletykás, bámulós emberek miatt, az állandóan késő volánbusz miatt, és az itteni rossz előző munkahelyem miatt.
10/10 anonim válasza:
Egész Magyarországot nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!