Fiú vagyok. Mehetek óvvóbácsinak ha meleg vagyok? Szeretem a gyerekeket és jól kezelem őket, azonban félek attól, hogy a melegségem kiderülése esetén pedofilnak hinnének vagy kirúgnának.
Én nem értem, ha valaki meleg attól miért lenne pedo? A fiúkhoz vonzódik nem a gyerekekhez:/
De valószínűleg ott is vannak homofób emberek akik rossz szemmel néznének rád:/
Ahogy a 3. hozzászóló, én sem értem, mi ezzel a gond.
Aki a másik nemhez vonzódik, az ugyanannyira lehet pedofil... Nincs benne logika, persze erősen előítéletes emberek fejében sokminden lakozik. Remélhetőleg nem olyan fog alkalmazni s körülötted lenni.
Vagy én mozgok nagyon jó társaságban, vagy tényleg egyre inkább eluralkodik végre az a szemlélet, hogy mindenki a saját nyavalyás dolgával törődjön, ne mások szerelmi-szexuális életén csámcsogjon. Ha jól érzem ezt a folyamatot, akkor szerintem jó esélyeid vannak, mert mire te óvodapedagógus leszel, addigra kb. az én generációm (huszonéves vagyok) vállal gyereket, nekem meg édesmindegy, hogy az, aki a fiamra/lányomra vigyáz, kivel él; nagyjából akkora hatással van a róla kialakított véleményemre, mint az, hogy jobb- vagy balkezes-e.
De vannak pozitív jelek, pl. egyik negyvenes ismerősöm rendszerint rábízza a gyerekeit (5-9 évesek) egy olyan fiúra, aki nyíltan meleg.
Szóval én biztatlak és sok sikert kívánok.
A mi ovinkban (vagyis ahová a gyerek jár) van óvóbácsi, azt nem tudom hogy kivel él együtt, de nem is érdekel, a lényeg, hogy a munkáját jól végzi és a gyerekek is szeretik.
A bölcsiben pedig a fiam kedvenc gondozónénije lezbikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!