Ti gondolkodtatok már rajta, hogy a legédesebb, legtökéletesebb fiúk miért mindig melegek?
Neked a fullos mit is jelent? Hogy teli van? :D
Nem mindegyikük, de egy részük tényleg az.
Gondolom a miértje az, amiért sok szép és egyedi lány lezbikus.
Nekem inkább az a bajom, hogy a legtökéletesebb fullos pasik mindig heterók... Fene vinné el.
Homokos srác voltam.
Rám is illik ez a kérdés mert már megkérdezték hogy a srácokat szereted? Mondom nem, miért? Ő azzal válaszolt hogy a szemöldököd hajad mindig meg van csinálva, izmos vagy, szóval adsz magadra, többet mint egy átlagos férfi... :D
24F
Igen én gondolkoztam már ezen
Jol irta valaki a 22-es csapdát is.
Pont azert homok, de inkább bi-k, mert az átlagál közvetlenebbek, nyitottabbak, igy a szexuális életben is azok.
Alfahímnek néznek ki, én meg gyakorta ezeket vonzom :( nekem nagyon nem jön be, hogy a pasik sincsenek ellenükre, mihelyst megtudom, onnanstol valahogy kifordulok magambol. Kb a nőiességembe vetett hitem omlik szinte össze. Nem működik a kapcsolat nekem ilyenekkel hosszabb távon.
*ha elköltözök ezer km-rel is arébb, uj életet kezdek,az uj társadalomban ki lesz a barátom..?
Megint egy bi alfahím. Es kezdődik minden előlről. Először csak sejtem, aztán már a gyanú is fennáll....aztán kezdek kiakadni...néha poénra is veszik, mert ugye ez csak nekem dráma..stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!