1. Az gáz hogy 16 éves fiú létemre otthon ülve pisilek? 2. Miért szeretem a WC-n a nagy dolgom meztelen elvégezni? (Mind 2-t csak otthon vagy közeli rokonoknál csinálom így így)
Én nagy wc előtt levetkőzöm alsóneműre,és utána bedobom a szennyesbe.
Szerintem undorító,hogy kitörli az ember a fenekét és összefogdossa a ruháit(felhúzza),mielőtt kezet mosna.
Én utána meg is mosom magam,és tiszta ruhát veszek fel egyből...
1. férfi létemre otthon én is ülve pisilek. akinek otthon nincsen alkalmazottja a wc pucolására, az így csinálja szerintem.
2. valami miatt én is nekivetkőzöm néha szaráshoz, különösen, ha nagyobb-hosszabb akció készül a szokásosnál. szerintem semmi gond nincsen ezzel, te vagy ottho, azt csinálsz, amit akarsz.
"Szerintem undorító,hogy kitörli az ember a fenekét és összefogdossa a ruháit(felhúzza),mielőtt kezet mosna."
Ezért kell papírt/törlőkendőt használni. :D
Én miután kitörlöm,először odaballagok a csaphoz,és kezet mosok,utána húzom fel a nadrágot,ha van rajtam.
Mondjuk utána úgy is dobom a szennyesbe,mert megmosom a fenekemet.
De alapvetően kétszer mosok kezet nagydolog után:)
Jó,tudom egyeseknek ez már kényszeres,a pszichológusom szerint is.
De hát akkor húzogassa ő magán sz-ros kézzel a nadrágot,ha neki úgy jó.
28/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!