Azt hallottam, hogy a 18-30 év közötti férfiaknak bevezetik, a katonai sorozást, egészségügyi állapotfelmérést. Az orvosi vizsgálat meztelen fog történni, megnézik a golyókat, és a lyuk feszességét is. Ez igaz lehet?
"lyuk feszességét is"..........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
igen.....ez igaz.
sőt én úgy tudom hogy aztis megvizsgálják majd milyen a fitymaszélesség melegben,hidegben merev illetve löttyedt állapotban és ezt még kamerákra is felveszik:(
de csak a tengeren túlon látják majd tehát nincs min aggódni
Már régen is evvel ijesztgették a suhancokat, amikor még volt kötelező sorozás.
Manapság nem nagyon értem, ki az a marha, aki ezt felhozza.
Már jó pár éve terjed ilyen pletyka és egyszer már a kormánynál is felmerült a kérdés hogy bevezessék-e vagy nem, és az lett a vége hogy nem lesz kötelező sorozás, mert ez iszonyat sok pénzbe fájna a kormánynak. Egyedül a határvadász dolog az ami valós, de oda sem köteleznek senkit a rendőrökön és a hivatásos katonákon kívül.
Ha meg esetleg eljutsz ilyen vizsgálatra, igen nézik a farkadat meg a segglyukadat is, de most azzal mi a baj? Inkább örülnél hogy megvizsgálják és kiderül időbe hogy van valami gond, amin még tudnának segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!