Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ti milyen egészségügyi szűrése...

Ti milyen egészségügyi szűrésekre szoktatok járni?

Figyelt kérdés

Pl: tüdőszűrő, nőgyógyászati szűrés, szemészet stb.

Hova szoktatok járni? Fizetős szolgáltatásokat is igénybe szoktatok venni? Qponverzum-os vizsgálatok, szűrések megérik?

2017. márc. 28. 16:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén megmondom: semmilyen szűrésre. Szó szerint értsd. Nem szeretem a dokikat, nem is hiszek bennük...a természetre , sorsra és önmagamra bízom magam.
2017. márc. 28. 16:52
 2/12 anonim ***** válasza:

"Egeszseges ember nincs, csak rosszul kivizsgalt."

Ok nelkul nem jarkalok sehova es meg igy is gyakori vendeg vagyok az orvosi rendeloben. Nem kell ennekm, hogy akkoris ott uljek, amikor jol vagyok.

2017. márc. 28. 16:57
 3/12 anonim ***** válasza:

-Én évente egyszer (a férjem is) elmegyünk fogászatra. Magán fogorvos.

- 3 évente elmegyek a kötelező nőgyógyászati rákszűrésre. Angliában élek, 3 évente kötelező menni, a korom miatt. Ezt a körzeti dokinál egy nővér végzi el.

- Évente egyszer elmegyünk az évi teljes egészségügyi vizsgálatra. Ebben benne van a vérnyomás mérés, EKG, orr-fül-gégészet, hallás vizsgálat, tüdőszűrés.

- Én időnként elmegyek allergia vizsgálatra. Erre nekem szükség van, mert allergiás vagyok pár dologra, és jó tudni, hogy erősödött, vagy sem.

Bevallom amíg fiatal voltam, én sem jártam dokihoz, mert makkegészségesnek éreztem magam. De egy bizonyos életkor után, amikor élvezem az életet, nem akarok a butaság miatt idő előtt meghalni. Így az időmbe belefér egy vizsgálat, és meg is nyugtat a tudat, hogy mindig minden rendben van.

45/N

2017. márc. 28. 16:59
 4/12 anonim ***** válasza:

Hasonlóan vagyok mint az előttem hozzászólók. Akkor megyek orvoshoz ha van valami gond, de nem vagyok beteges. Körzeti orvosnál sem voltam 4 éve.

Nőgyógyászhoz járok a kötelező éves szűrővizsgálatra. Ő magánorvos.

22N

2017. márc. 28. 17:03
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem járnom kell a munka miatt évente tüdőszűrőre, teljes vérképet kell csinálni, valamint lues serológia és székletminta. Szemészet évente
2017. márc. 28. 17:05
 6/12 anonim ***** válasza:

Nőgyógyászati szűrésre (rákszűrés) évente járok, plusz mikor megyek tabit felíratni, az orvosom szeret rám nézni. Magánorvoshoz járok amúgy.

Szemészeti vizsgálatra szintén évente járok, kontaktlencse miatt. Ezt a Vision Express keretében szoktam elvégeztetni, mivel náluk csináltattam a szemüvegemet, és náluk vásárolom a kontaktlencsét is.

2017. márc. 28. 17:21
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Járnék én, de mire az ember végigüli (szabadság alalatt ugye, mert hát nem beteg) a "házidoki- beutaló 1000 év múlvára - maga mit akar itt egészségesen" kombót, már kezdhetem elölről újból az összes kört. Ehhez meg se időm, se energiám, se idegem.
2017. márc. 28. 21:26
 8/12 anonim ***** válasza:
Fogorvoshoz fálévente-évente, nőgyógyászhoz félévente járok. Ezen kívül járok vért adni,ott is ellenőriznek pár dolgot. Más szűrésre nem járok,nincs rá szükségem.
2017. márc. 29. 08:08
 9/12 anonim ***** válasza:
Fogorvos felevente, borgyogyasz evente es slussz. En sem hiszek az orvosokban (kiveve a fogorvost;)). A multkor a borgyogyi probalt riogatni h a napsutes a kocsi ablakan keresztul is kepes karositani a bort!!!!! Tette mindezt ugy hogy kozben tudta, Irorszagban elek ahol a normalisnal kb 30-szor felhosebb ido van.. En kozben bologattam es azon gondolkodtam vajon kitol kaphat jutalekot??
2017. márc. 30. 12:00
 10/12 anonim ***** válasza:
Mielott meg kapom az ivet h az ultraibolya meg a lopikula sugarzas a felhokon is athatol elmondanam h ezek itt nem AZOK a felhok.. ezeken hatol at semmi :D
2017. márc. 30. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!