Ti milyen egészségügyi szűrésekre szoktatok járni?
Pl: tüdőszűrő, nőgyógyászati szűrés, szemészet stb.
Hova szoktatok járni? Fizetős szolgáltatásokat is igénybe szoktatok venni? Qponverzum-os vizsgálatok, szűrések megérik?
"Egeszseges ember nincs, csak rosszul kivizsgalt."
Ok nelkul nem jarkalok sehova es meg igy is gyakori vendeg vagyok az orvosi rendeloben. Nem kell ennekm, hogy akkoris ott uljek, amikor jol vagyok.
-Én évente egyszer (a férjem is) elmegyünk fogászatra. Magán fogorvos.
- 3 évente elmegyek a kötelező nőgyógyászati rákszűrésre. Angliában élek, 3 évente kötelező menni, a korom miatt. Ezt a körzeti dokinál egy nővér végzi el.
- Évente egyszer elmegyünk az évi teljes egészségügyi vizsgálatra. Ebben benne van a vérnyomás mérés, EKG, orr-fül-gégészet, hallás vizsgálat, tüdőszűrés.
- Én időnként elmegyek allergia vizsgálatra. Erre nekem szükség van, mert allergiás vagyok pár dologra, és jó tudni, hogy erősödött, vagy sem.
Bevallom amíg fiatal voltam, én sem jártam dokihoz, mert makkegészségesnek éreztem magam. De egy bizonyos életkor után, amikor élvezem az életet, nem akarok a butaság miatt idő előtt meghalni. Így az időmbe belefér egy vizsgálat, és meg is nyugtat a tudat, hogy mindig minden rendben van.
45/N
Hasonlóan vagyok mint az előttem hozzászólók. Akkor megyek orvoshoz ha van valami gond, de nem vagyok beteges. Körzeti orvosnál sem voltam 4 éve.
Nőgyógyászhoz járok a kötelező éves szűrővizsgálatra. Ő magánorvos.
22N
Nőgyógyászati szűrésre (rákszűrés) évente járok, plusz mikor megyek tabit felíratni, az orvosom szeret rám nézni. Magánorvoshoz járok amúgy.
Szemészeti vizsgálatra szintén évente járok, kontaktlencse miatt. Ezt a Vision Express keretében szoktam elvégeztetni, mivel náluk csináltattam a szemüvegemet, és náluk vásárolom a kontaktlencsét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!