Én megértem, hogy te tartasz ettől, ugyanis egy csomó sorozat, dokumentumfilm (mint a Szellemjárás, rengetegen néztem anno kiskoromban, amikor ment az Investigation Discovery-n) azt kondicionálja az emberekbe, hogy az ilyen helyek természetellenesek, veszélyesek vagy problémásak valamilyen szempontból. Pedig csak gondold végig. Nálunk a lépcsőházban tudok egy szomszédról, aki öngyilkos lett, egy másikról is tudok, aki csak simán meghalt végelgyengülésben, de ez nem annyira közvetlen, így senki sem foglalkozik vele. Pedig valójában ugyanaz az épület.
Ugyanígy, a legtöbb lakáson vagy teleken valószínűleg az elmúlt X ezer év alatt legalább több száz ember meghalt már, a háborúk alatt, a középkorban vagy bármikor a múltban. Ha ennek bármi alapja lenne, már nem lenne hely, ahova építkezhetnénk. És mivel sehol nem tudsz erről, nem tudatosul benne, így nem is okoz problémákat. Ha viszont úgy fogadnak, hogy a házban meghalt valaki, akkor a saját elméd fog megviccelni téged és te generálod a félelmet.
Otthon halt meg párom papája,én nem ismertem, nem tudom de ahányx abba szobába voltam féltem , ha meg egyedül a lakásba pláne.
Mamám is otthon halt meg otthon nem , talán azért mert őt ismertem.
Attól függ hogy hogyan halt meg az előző tulaj.
Azért nem szívesen laknék szellem járta házban.
Uram-Atyám!
Ha az árból ezért tudsz alkudni, TEDD MEG! Amennyiben nem levegő (vagy vér-nyál, stb.) útján terjedő betegsége volt, mindent el lehet takarítani.
Ha hozzájutnék ilyenhez, megvenném a gyerekeknek, csak költözzenek el. Harminc évesek elmúltak és már, a ténylegesen kísértő szellemek kevésbé zavarnának, mint Ők, velünk együtt élve a kisméretű lakásunkban. SŐT! Mi költöznénk oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!