Lehet, hogy meghalt a felső szomszédom és az ő szagát érzem?
Figyelt kérdés
Napok óta fura szag jön a szellőzőből (panel lakás) és egyre erősödik. Fölöttünk egy nagyon öreg néni lakik, még nem láttam nála látogatót. Az előbb becsengettem hozzá, de semmi válasz. Azon a szinten is érzem a szagot, de ott csak nagyon picit. A szomszéd lakás üresen áll, ott nem lakik senki.2014. okt. 19. 13:23
1/17 anonim válasza:
Lehet.
Elvileg rendőrt kell hívni.
Mard írd meg mi volt.
2/17 anonim válasza:
Kérdezd meg a felső szinten a többi szomszédot, hogy mikor látták utoljára. Ha ők is régen, hívjátok a segélyhívót.
3/17 anonim válasza:
Én felhívnám a rendőrségi ügyeletet, ott kérdéseket tesznek fel, s ha indokoltnak látják,intézkednek.Minden esetre te szóltál.Sokszor az éber szomszédokon múlnak dolgok.Na, erre én is kíváncsi vagyok, milyen irányt vesz az ügy. Megírod?
4/17 anonim válasza:
Lehetséges! Bár egyszer én is jártam már így, jött a szag, csengettünk, nem jött ki senki, már majdnem a rendőrséget hívtuk, mikor megérkezett a néni - kiderült, hogy kórházban volt. A szagra nem derült fény, hamar megszűnt, talán a néni lakásában rohadt valami.
5/17 anonim válasza:
Kérdezd meg a szomszédokat, hogy találkoztak-e vele mostanában, ha nemleges választ kapsz hívd a hatóságokat.
6/17 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem, ők sem látták. Akkor felhívom a rendőrséget.
2014. okt. 19. 13:55
7/17 anonim válasza:
Hát ha régóta ilyen akkor valószínű, de reménykedjünk abban hogy jól van.
8/17 anonim válasza:
Kijött a rendőrség? Néni megvan?
9/17 A kérdező kommentje:
Sajnos jól sejtettem, elhalt a néni.
2014. okt. 19. 16:07
10/17 anonim válasza:
"meghalt a felső szomszédom és az ő szagát érzem?"
Bocs, és tudom, hogy nem szabad ezzel viccelődni, de erre a mondatra, hogy a "szagát érzem" az ugrott be, hogy : kifi*gott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!