Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ti vennétek olyan házat amibe...

Ti vennétek olyan házat amibe meghalt valaki?

Figyelt kérdés

2017. márc. 15. 20:07
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
97%

ha ettől olcsóbb, akkor még vonzóbb :D

ha meg tényleg van szellem faxa, mert nem kell kutya házőrzőnek :D

ha a környéken mindenki tudja, hogy szellem járta ház na az a tuti!

ha tudsz ilyet linkelhetnéd :D

24F

2017. márc. 15. 20:38
 12/29 anonim ***** válasza:
97%
Na mivan kisadam költöznél te is mi? :DDD Ám legyen! Szólj nekem is ha találtok olyat! :D
2017. márc. 15. 20:40
 13/29 A kérdező kommentje:
Szerintem a gyerekek firkálhatták! De nem tudom basszus kicsit félek az ilyenektől!
2017. márc. 15. 20:43
 14/29 anonim ***** válasza:
95%

#12:

sajnos a családban nekem elég jó az anyagi helyzetem és most olyan választás előtt állok amiből sehogy nem tudok kijönni jól :S

meg előbb utóbb úgy is kell költözni, lassan már családot kellene alapítanom :) mondjuk először ahhoz a megfelelő társ is kell, de talán előbb lesz meg a ház :)

24F

2017. márc. 15. 21:08
 15/29 Fatal_3rror_ ***** válasza:
95%
Én ha hazamegyek, akkor konkrétan abban az ágyban alszom, amiben apám meghalt, az ő szobáját meg TV nézős nappali-vendégszobának alakítottuk ki. Vagy nagymamám belvárosban panelban lakik, a nagypapám ágyában is heti rendszerességgel aludtunk és alszunk a mai napig ha úgy alakul.
2017. márc. 15. 21:43
 16/29 anonim ***** válasza:
44%
Igen, megvenném. :) Már a bölcsiseknek is megtanítják, hogy szellemek nem léteznek.
2017. márc. 15. 22:27
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen, lányomék is olyant vettek, idős emberek laktak benne, elhunytak, semmi gond, festés nélkül -minimum, úgysem mégy új lakásba, az ablakról mossad le a szöveget,lehet valaki le akarja törni az árat, azért írta fel a butaságot! Szép életet az új házban!
2017. márc. 16. 06:50
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a matracot vagy az ágyat kicserélném, de magával a lakással nem lenne problémám.
2017. márc. 16. 08:19
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Persze.

A családi házunkban amúgy állítólag volt egy kút régen, ami azóta le van zárva, amibe beleesett régebben az egyik tulajdonos és életét vesztette. Itt élünk 15 éve, eddig még nem tapasztaltam semmi paranormálisat, de ezt azért lekopogom inkább. :D

2017. márc. 17. 03:10
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sőt, képzeld, előző lakásban a felettünk lévő szobában akasztotta fel magát egy nő, és? Pont leszarom.
2017. márc. 17. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!