Melyik keruletbe lakik Pesten takacs milan?
Figyelt kérdés
2017. márc. 4. 17:00
41/61 anonim válasza:
Inkább ezt érezd, minthogy megbántson. Le merném fogadni, hogy az még jobban fájna. Majd idővel elmúlik ;)
42/61 anonim válasza:
Miért nem mész Németországba utána? Itt rinyálsz 9 napja, menj és keresd meg!
43/61 A kérdező kommentje:
Probaltam elfelejteni nem gondolni ra ebben a par napban de egyre rosszabb volt...Ugy erzem nelkule nem er az eletem semmit :"""(( <33
2017. márc. 17. 23:43
44/61 A kérdező kommentje:
Mostmar telleg nemtudom mit csinaljak
2017. márc. 17. 23:44
45/61 anonim válasza:
Például megtanulhatnál helyesen írni!
Mit gondolsz, miért nem válaszolt, amikor írtál neki?
Fizikai fájdalmat jelent végigolvasni a "szenvedéseidet" ennyire rossz helyesírással. Két bömbölés között gyakorolj!
46/61 A kérdező kommentje:
Tudok helyesen írni,csak éppen már éjszaka nem volt kedvem
2017. márc. 18. 10:30
47/61 A kérdező kommentje:
Amúgy ahogy itt írok,az nem azt jelenti hogy valójában is így írok
2017. márc. 18. 10:31
48/61 A kérdező kommentje:
Amúgy nem értem miért kell ítélkezni,mikor nem is ismersz...Nem jártad az én utamat,de azt mondod nem tudok tanulni..Egyébként mindig ötös volt a helyesírásom,csak most nem az a legfontosabb:(
2017. márc. 18. 10:39
49/61 anonim válasza:
Mi is a te utad?
Amit érzel, az egyszerű rajongás. Nekem nem tűnik szimpatikusnak, de gondolom elég sokan rajonganak érte, nem fog mindenkinek egyesével válaszolni.
16/L
50/61 anonim válasza:
Aki TUD helyesen írni, zaklatott lelkiállapotban is tud! Úgy látom, valaki most segített, eddig egészen más volt az írásod.
Feltettél egy kérdést, tőlünk vársz választ. Tisztelj meg minket azzal, hogy helyesen írsz! Nem csak nekem "fáj" a mondanivalód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!