Hol lehet Pesten ruhát vásárolni mi jó áron van? A Tigris piac bezárt?
Bezárt.
A belváros teli van ugyanazokkal a kínai árusokkal, úgyhogy az árukészletet megtalálod. Ezen kívül 5-6 turkálóhálózat is van.
Inkább turkálókban nézelődj, még a srágább vállfás üzletekben is 100-1500 Ft egy ing, 2-3000 Ft egy nadrág.
A kilósokban meg "nevetséges" árakon lehet vásárolni normális darabokat. Találtam már Pierre Cardin, Esprit és Zara inget darabját 200-500 Ft-ért, vagy volt, hogy 5000-et fizettem két nadrágért és egy zakóért. Ilyen helyeken angol középkategóriás márkák vannak nagyrészt, Marks and Spencer és társai. A kínainál messze jobb minőségűek, és sokszor olcsóbbak is.
Viszont az időt rá kell szánni, tehát még ha éppen nem is kell semmi, érdemes tenni egy kört és megvenni ezt-azt ami tetszik és jó rád. Mert arra a turkálók nem alkalmasak, hogy na én most elmegyek mert kell egy kék normál szárú nadrág, hiszen nem biztos, hogy fogsz találni. Míg ha rendszeresen mész, akkor lehet két hónnappal előbb ráakadtál volna egyre.
Nem mellesleg így legalább nem támogatod a sokszor ÁFA-csaló, sokszor lopott cuccokat árusító, szürke zónában tevékenyedő kínaiakat.
Szoktam ott is vásárolni és ki lehet szép és márkás cuccokat fogni ,igen jó áron.
De fehérneműt,néhány más ruhadarabot kínaiba veszek meg.Csak már régen jártam nagy piacon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!