Pesten a nyugdíjas személyek miért csúcsidőben poroszkálnak össze-vissza?
Nemcsak Pesten van ez.... én csak zellerkommandónak hívom. Komolyan mondom, több erő van bennük mint bennem, úgy elém tolakodnak a buszon a hatalmas cuccaikkal, hogy csak úgy repülök.
Egyébként eleinte én is azt láttam, hogy csak csúcsidőben mennek, de aztán ahogy én is napjában többször is közlekedni kezdtem, mindig mindenhol ott vannak! :D
Szerintem ők sokkal többen vannak a többi korosztálynál, ezért is mondják, hogy a magyar nép "elöregedett".
Szabad emberek, akkor mennek, amikor akarnak.
Egyébként meg nem tudhatod, hogy mennyi dolguk van.
Te meg indulj el előbb, ha nagy a forgalom. Mi lenne, ha neked kötné ki valaki, hogy nem mászkálj csúcsforgalomban?
A nyugdíjasok is sokszor időre mennek, pl. orvoshoz.
Piacra sem lehet délután menni, reggel érdemes, mert akkor van mindenből jobb választék.
Egyébként meg ahogy mondtam szabadok, akkor mennek, amikor akarnak.
Mint ahogy te is elindulhatsz előbb, hogy időben beérj az iskolába.
"miattuk nem fértem fel a buszra"
Ez miez heee??:D Miért, szerinted neked több jogod van abuszon utazni, mint nekik? :DD Jóhogy nem már te szabod meg nekik, hogy mikor mit intézzenek. Az agyam eldobom. Ennyi erővel te meg járjál esti iskolába, úgyis gyogyós vagy, úgy látom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!