Pesten a nyugdíjas személyek miért csúcsidőben poroszkálnak össze-vissza?
Ráadásul a banyatankkal átmennek a lábadon is...
Nem tudom, miért kell hajnalban megvenni a félkiló farhátat a pár szál répával...nem érne rá nyolc után...
Vannak amúgy kivètelek, pl anyósom nem megy hajnalban piacra. Érdekes,hogy ô is mindent betud szerezni. Viszont mesélte, hogy az anyukája csak hajnalban intézte a piacot. Le is szólta,ha kèsôbb ment, mert milyen dolog már az...:D
A munkás/diák meg nem lehet fáradt minek üljön le...
Reggel nektek nem jó, mert mentek munkába/iskolába. Délben nektek nem jó, mert utaztok ebédelni, meg mentek délutáni műszakba. Délután nektek nem jó, mert mentek haza, vagy esti műszakba.
Összegzésben: Mi a tökömnek kell cseszegetni őket, mert utaznak? Nekik is ugyanolyan joguk van.
Írom ezt fiatalként.
Reggel sem jobb a helyzet, akkor is telis-tele vannak, banyatankkal, főleg, úgysincs tumultus a vinyón, pl.
De a legjobb, mikor rohan a buszhoz, és utána ELVÁRJA, hogy add át a helyed, mert ő milyen idős.
Na, erre szoktam én fityiszt mutatni: ha tud rohanni, akkor jó kondiban van.
Meg nagyon sokan tényleg naponta járnak piacra, ide-oda, mert ott van Mari néni, Józsi bácsi, stb., meg ha úgyis ingyenes, miért ne?!
A laborosokon kívül - akiknek tényleg el kell indulniuk kora reggel - nem tudom tolerálni a dolgot.
Ha nem 7-kor, hanem 8 után menne, helye is lenne, meg ő sem telítené az amúgy is zsúfolt járatokat.
Minden korosztályban van normalis es bunkó.
Aki megszabna, hogy a nyugdíjasok mikor mehetnek az utcára, az ugy csinál, mintha ő volna az atya uristen, ráadásul sosem oregedne meg. Ahogy másnak nincs joga belepofazni, hogy te mikor hova mész, ugy neked sem.
Meg eléggé fiatalként mindig elszáll az agyam az ilyen arrogans, fontoskodo sz*rjankoktol. Nem baj, te is leszel öreg, majd akkor gyakorolhatod az önmegtartóztatást időben es térben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!