Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Nektek is vannak problémás...

Nektek is vannak problémás szomszédaitok?

Figyelt kérdés

4.albérletemben lakom.A harmadik az xy lakótelep 30 /"b" lépcsőhàzàban a màsodik emeleten volt,ahol 5évet laktunk Nejemmel.Soha semmilyen gond nem volt.Jó max annyi,hogy mindig a mi lépcsőhàzunk előtt ment a traccsparty,de ez bàrhol is laktam,mindig így volt.A sràc aki kiadta nekünk az albérletet,ő Angliàban élt.Egyik nap közölte hazajön,1hónapunk van màsik helyet talàlni.Találtunk is...ugyanaz a tömb "c" lépcsőhàzàban.Tehàt a "b" lépcsőhàz 2.-ról,a "c" 4.-re költöztünk.Amikor megnéztük a lakàst síri csönd volt,nyugalom.Nagyobb is volt +erkély ,mint az előző.Egyik szomszéd mondta is,nyugodt lépcsőház..beköltöztünk...rá pár napra egyel alánk egy fiatal pár költözött.Elkezdték felújítani a lakàst...KÉT ÉVE ezt hallgatjuk...hogy mi az úristent lehet 2évig fúrni kopácsolni,és már reggel 7:30kor erre kelek.Egyszer éjfélkor dolgozott.Közben külső munkások hónapokig csinàltàk a ház szigetelését.Leszedték a redőnyöket,és mondták csak 30ezer forintért rakják vissza.Egyszer alakásba is be kellett engedni őket.Azt a robajt.És ez még semmi.Jobbról a szomszédban van egy kisgyerek.Állandóan dübög,rohangál és üti veri a falat,mert tudja hogy idegesít minket.A szülei sosem szólnak rá.Az apja is fúr farag àllandóan kopàcsol,hétvégente meg buliznak hangosan.Bal oldali szomszéd.Szintén egy kisgyerek,és egy újszülött.Az újszülött éjjel-nappal ordít...soha nem veszik fel,nem mennek oda,hagy ordítson.A nagyszoba erkélynél pedig oda vannak szokva a galambok ...(mivel 2évig üresen állt a lakás) olyan hangosak,hogy sokszor ha nem a kopácsolàs,akkor ők ébresztenek.A kisszoba ablaknàl is szoktak "támadni" :)

Másik...Muteromék alatt lakik egy öregasszony.Állandóan dübög felfelé,ha kell ha nem,de olyan erővel,hogy zeng a hàz.Egyszer Muteromékra kihívta a rendőrséget csendhàborításért :D ,pedig anyumék nagyon csendes életet élnek.Ez a nő magàban ordibàl,őrjön,őrületbe kergetve mindenkit.Mondták is a rendőrök,nem 100as a néni.Anyumék próbàltak hozzá becsöngetni,senkinek sem nyit ajtót.

#szomszéd #Csendhàborítàs #Őrültek hàza #Fúróköz #Galambköz
2017. jan. 28. 09:28
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
8-asnak is ment a zöld pipa :D :D
2017. jan. 28. 10:36
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Van házirend, és be is tartják, de az nincs belefoglalva, hogy hajnal egykor nem lehet tűsarkú cipőben sétálgatni körbe-körbe a szobában fél óráig, amit a felettünk lakó lányok közül valaki előszeretettel csinál. De én se vagyunk jobb. Hétköznap hatkor kell kelnem, és van egy old-school csörgőórám, amin két kis harangot üt egy kalapács. Ha nem tudok este elaludni a fenti lakótól, vagy épp arra kelek egykor, hogy hazajött, akkor rögzítem az órát a radiátorcsőre plafon magasságban, garantáltan kelnek velem ők is :D

Egy kis faluból származom, ott az éjjeli kutyaugatást reggel hatkor felváltja a flex és a körfűrész, de ezt füldugóval ki lehetett küszöbölni. Ott a "problémás szomszéd" számomra inkább azt jelentette, hogy Bözsi néni napjában negyvenszer sétált el a ház előtt (nem túlzok, egyszer megszámoltam), lesett be a földszinti szobám ablakán, és adta hírül mindenkinek, mit csináltam épp, rendesen kiszínezve. Vettem függönyt, azután csak azt tudta elmesélni, hogy mikor indultunk el otthonról, milyen ruhában, és mikor értünk haza. Illetve a szüleim tavasszal felújították a lakást, rögtön ment a találgatás, hogy mibűűű?! Elmond mindenkit mindennek, de ha az utcán találkozunk, akkor jópofizik, és ha nem vagy elég határozott, akkor fél óráig nem szabadulsz, és hallgathatod a két kedvenc témáját: "minden férfi szemét disznó", és a kifogyhatatlan orvosos történetek...

2017. jan. 28. 10:40
 13/21 A kérdező kommentje:

Ismertem én is egy ilyen nénikét :) Az ajtónk előtt hallgatózott :) Aztàn hirtelen kinyitottam az ajtót,és ott állt félig begörnyedve :)

Nah iràny a tanya :)

2017. jan. 28. 10:45
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk bolond neni lakott a szomszedban. A rendorok mar heti vendegek voltak a hazban mert rahivta oket a lakokra mindenfele indokkal, pl furulyazunk ejszaka :) es uritogepunk van (nem tudtuk az mi es a rendorok sem de jot rohogtek :)) amit ejszaka uzemeltetunk. Amikor a neni meghalt, a mentosok a szonyegen kupac vegtermekeket talaltak, letakarva 100 forintosokkal! (Akkor meg papir szazas volt es hat ert is valamit!)
2017. jan. 28. 10:48
 15/21 A kérdező kommentje:
14-es.Végül is akkor nem nektek volt ürítőgépetek,hanem a néninek:)
2017. jan. 28. 10:52
 16/21 anonim ***** válasza:
Hat igen :) :)
2017. jan. 28. 10:56
 17/21 anonim ***** válasza:
Inkább a néni volt az üritőgép :)
2017. jan. 28. 11:49
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
A szomszédban lakik egy idősödő pasas (60-70 között tippelném, de amilyen lerobbant, nehéz meghatározni. Lehet idősebb is, fiatalabb is), régen részegen óbégatott a hasonlóan szimpatikus feleségével (ő fejhangon vinnyog), most viszont vagy teljesen elitta az agyát vagy sztrókja lehetett vagy nemtom, de csak artikulátlan üvöltésre képes. Családi házban lakunk, így csak akkor halljuk hogyha szellőztetünk, de rém idegesítő ezt hallani "ááááééééééááááááóóóóóóóáááááááéééééé".
2017. jan. 28. 12:29
 19/21 A kérdező kommentje:
Hidd el,Én megértem :)
2017. jan. 28. 12:37
 20/21 anonim ***** válasza:
56%

En 7 eve lakok a mostani lakasunkban (sajat), es nyar elejen koltozott 2 emelettel feljebb egy uj csalad a lepcsohazba. Felettunk nem laknak..illetve csak ritkan van itthon a lako.

Az uj lako ugy kezdte, hogy kb 3 honapjg ujitotta fel a lakast, veste a betont, cezetekcsere stb...a panel meg azert vezeti a hangot rendesen. 1 komuved dolgozott rajta, veletlenszeru idopontokban jott, kb mikor volt ideje, feljott vesni 2-3-4 orat naponta. Mar az agyamra ment, mert nem lehetett tole pihenni. Fel ev utan kb be is koltoztek, egy hatalmas melynyomo es 2 hangfal tarsasagaban. Konkretan az agyamat szetvitte a nyomas az idegbeteg zenejetol...ugy hogy 2 emelet van koztunk!!!

Raszoltunk parszor, nem nagyon ert semmit, neha lehalkitotta, masnap ugyanugy bomboltette. Kozos kepviselonek is szoltunk, az is beszelt vele, de az utan is fel kellett menni raszolni.

A kedves lako lement meg az alattunk lakohox is, hogy nala vajon hallatszik-e, mert hogy mi panaszkodtunk ra...Ok mondtak neki, hogy ok nem halljak, de Ok is szoktak hangosan zenet hallgatni, es nekik meg sosem szoltunk.

Szoval szerintem igenis vannak problemas lakok, mert azert durva, hogy az alattunk lako hangoskodo nem irrital, de 2 emelettel feljebb lako igen?

En meg tudom erteni a kerdezot, rohadt idegesito tud lenni, ha az ember a sajat lakasaban nem tud nyugton lenni, ezt szerintem senkinek nem kell elviselni, es a jogszabaly is azt mondja, hogy indokolatlan zaj jogserto lehet. A hangos zene egesz nap szerintem indokoltan, ahogy a darts tabla is...a gyerek sirasa, veszkedesek, Szomszed TV-je ha kicsit nagyot hall, telefon csorges, vagy ebreszto ora, esetleg neha cipokopogas azert mas teszta..ezek a panel elettel jarnak :)

Szerintem az indokolatlanul hangoskodok koltozzenek tanyara!

2017. jan. 29. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!