Nektek is vannak problémás szomszédaitok?
4.albérletemben lakom.A harmadik az xy lakótelep 30 /"b" lépcsőhàzàban a màsodik emeleten volt,ahol 5évet laktunk Nejemmel.Soha semmilyen gond nem volt.Jó max annyi,hogy mindig a mi lépcsőhàzunk előtt ment a traccsparty,de ez bàrhol is laktam,mindig így volt.A sràc aki kiadta nekünk az albérletet,ő Angliàban élt.Egyik nap közölte hazajön,1hónapunk van màsik helyet talàlni.Találtunk is...ugyanaz a tömb "c" lépcsőhàzàban.Tehàt a "b" lépcsőhàz 2.-ról,a "c" 4.-re költöztünk.Amikor megnéztük a lakàst síri csönd volt,nyugalom.Nagyobb is volt +erkély ,mint az előző.Egyik szomszéd mondta is,nyugodt lépcsőház..beköltöztünk...rá pár napra egyel alánk egy fiatal pár költözött.Elkezdték felújítani a lakàst...KÉT ÉVE ezt hallgatjuk...hogy mi az úristent lehet 2évig fúrni kopácsolni,és már reggel 7:30kor erre kelek.Egyszer éjfélkor dolgozott.Közben külső munkások hónapokig csinàltàk a ház szigetelését.Leszedték a redőnyöket,és mondták csak 30ezer forintért rakják vissza.Egyszer alakásba is be kellett engedni őket.Azt a robajt.És ez még semmi.Jobbról a szomszédban van egy kisgyerek.Állandóan dübög,rohangál és üti veri a falat,mert tudja hogy idegesít minket.A szülei sosem szólnak rá.Az apja is fúr farag àllandóan kopàcsol,hétvégente meg buliznak hangosan.Bal oldali szomszéd.Szintén egy kisgyerek,és egy újszülött.Az újszülött éjjel-nappal ordít...soha nem veszik fel,nem mennek oda,hagy ordítson.A nagyszoba erkélynél pedig oda vannak szokva a galambok ...(mivel 2évig üresen állt a lakás) olyan hangosak,hogy sokszor ha nem a kopácsolàs,akkor ők ébresztenek.A kisszoba ablaknàl is szoktak "támadni" :)
Másik...Muteromék alatt lakik egy öregasszony.Állandóan dübög felfelé,ha kell ha nem,de olyan erővel,hogy zeng a hàz.Egyszer Muteromékra kihívta a rendőrséget csendhàborításért :D ,pedig anyumék nagyon csendes életet élnek.Ez a nő magàban ordibàl,őrjön,őrületbe kergetve mindenkit.Mondták is a rendőrök,nem 100as a néni.Anyumék próbàltak hozzá becsöngetni,senkinek sem nyit ajtót.
Igazán nem tudom, ezzel a siránkozással mit akarsz?
Ha nem tetszik, ahol laksz, keress másik lakást - és elötte érdemes másik napszakokban is odamenni, nemcsak amikor a tulaj megmutatja, mert akkor kiderülnek az esetleges problémás szomszédok.
A kérdésedre válaszolva: Nekem nincsenek problemá szomszédaim!
Mosolyogva írtam.Ez mióta sírás?
Magyar mentalitás megint :D De mit is vártam :D
Igen sajnos ilyen van, ha sok ember él kis helyen.
Nekünk ilyen téren mázlink van, mert nincs gyerek a környéken. Van viszont büdös alsó szomszéd, meg virágokat locsoló felső, akinek sosem sikerül normálisan locsolni, így a virágföld nálunk landol. Aztán van dohányzó szomszéd is valahol alattunk, amit mi is érzünk. Ja és az alsó szomszéd nem elég hogy büdös, de még süket is van ott meg kutya is, így van ott hangerő, viszont ez nem olyan zavaró. Lehet azért mert én mindig is panelban éltem (ja most nem), de ezek annyira nem zavarnak.
Az örökös fáradtság visont iszonyat kegyetlen. Volt egy szomszéd aki szeretett Delhusát hallgatni délelőtt kurta hangosan, mikor én még aludtam volna az éjszakai műszak miatt, de sajan nem tudtam. Na akkor nagyon brutális gondolataim támadtak. Szóval ez tényleg kínzás. Na az örökös dübörgés sem jobb az tuti. Úgyhogy én megértem a problémát, de a lakótelep ezzel jár és nam nagyon lehet mit csinálni vele. Mindenkinek joga van élni, csak sajnos nem mindenki tezsi egyforma decibelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!