Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Problémás szomszéd. Mit...

Problémás szomszéd. Mit javasolnátok?

Figyelt kérdés

2016. szept. 21. 19:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%

Ennyi alapján?

Döngesd meg őt és a lányát is!

2016. szept. 21. 19:37
 2/11 A kérdező kommentje:

Ne haragudjatok, elküldte a kérdést, mielőtt részletezhettem volna. Relatíve új helyen lakunk, az alsó szomszéd szerint hangos, ahogy járunk. Az előző tulajjal állandó konfliktusa volt emiatt, szerinte ők is hangosak voltak. Szerinte dübörgésnek minősül, ha kimegyünk mosdóba. Hétköznap reggel 8 óra után, ha felkelek (9re járok dolgozni), akkor problémát okoz neki, hogy kimegyek kávét főzni.

Mit javasoltok?

2016. szept. 21. 19:39
 3/11 anonim ***** válasza:
69%
Parketta? Vegyetek fel mamuszt.
2016. szept. 21. 19:40
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

A parkettás szobában szőnyeg van. Olyan időpontokra is azt mondja a szomszéd, hogy zajongunk, amikor én még alszom, a férjem pedig már rég elment dolgozni.

Új lakóközösség, nem feltétlen akarok összeveszni bárkivel is, de soha nem tapasztaltam hasonló problémát.

2016. szept. 21. 19:45
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha akkor is hallja mikor nem járkál nálatok senki, akkor elképzelhető, hogy az alsó szomszédtól jön.
2016. szept. 21. 19:49
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezek az anyaghiányos falak vezetik ám a hangot rendesen. Ha ti nem sarokleb... vágva közlekedtek, sőt, nem is vagytok otthon, akkor nyilván másik szomszéd zajait (is) hallja. Hát figyeljetek oda erre, neki meg kedvesen mondjàtok el, hogy ti tényleg szinte lábujjhegyen lebegtek, ezért biztosak vagytok abban, hogy valamelyik másik lakásból jön a zaj. Ezt vagy megérti, vagy nem, többet nem tudtok tenni.
2016. szept. 21. 20:36
 7/11 anonim ***** válasza:
64%
Alapból kötekedős ember, sajnos. Lányomnál 4 gyerek van, mikor költöztek a lakásba, az alsó szomszédjuk látta őket. Mi elhoztuk a gyerekeket, amíg rendezkedtek, csak másnap vitték őket haza. Még aznap este felment az alsó szomszédjuk, hogy most már jó lenne, ha nem dübörögnének a gyerekek ( az ikrek még csak 8 hónaposak voltak). Utána is random időpontokban őrjöngve verte az ajtót, hogy legyenek csendben. Akkor állt le, mikor lányom felefonnal a kezében nyitott ajtót, miután felhívta a rendőrséget és "közvetítette" a műsort. Ha nincs szerencséd, Te is kifogtál egy ilyet :(
2016. szept. 21. 21:15
 8/11 anonim ***** válasza:
82%
Ignoráld. Ne veszekedj vele és semmiképpen ne hódolj be neki. Az, hogy egy társasházban áthallatszik a szomszédoktól némi természetes "életzaj", pl. járkálás, teljesen megszokott. Ezzel együtt kell élni vagy ha valakit nagyon zavar, akkor el lehet költözni családi házba vagy tanyára. Amikor panelban laktam, én is hallgattam reggelenként, ahogy az egyik szomszéd fektette a kábelt a wc-ben. Valószínűleg ő is hallotta az enyémet. Soha nem csináltunk ebből ügyet.
2016. szept. 21. 21:55
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Egyél egy pizzát.
2016. szept. 22. 10:24
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Süssél szilvásbuktát, mert azt szeretem.
2016. szept. 22. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!