Mit tehetnénk, ha be jelentene minket?
Van egy őrült szomszédunk, akinek mindene a kötekedés. Egy beszélgetését éppen meghallottam, amint minden valószínűséggel rólunk beszél. Dombos a hely, ezért, mikor eső esik lefolyik hozzá a víz az udvarára. Csak a csatornát említette, de van mellette egy kisebb már romos tároló (nagyon régi, régen laktak benne).
Na, már most, nagyon félek. Ha bejelent, nincs pénz kifizetni. Nem állunk úgy. Ez mellett van a családnak elég baja, mert betegség hegyén hátán, baj hegyén hátán.
Idegileg ki vagyok teljesen. Sírok.
Mit tehetnénk, vagy meg lehet akadályozni?
Miért mit akar? Kit jelent be? Javarészt egy idős, dolgozni alig képes, beteg embert, akit nagyon szeretek.
Tanácstalanok vagyunk.
Köszönöm a segítséget.
Úgy van, hogy ha esik az eső, már ősidők óta oda folyik az udvarára a víz, mert ő lent van, mi meg fentebb és dombos a rész.
A romos épület már dől. Szerintem attól fél, átmegy egy kis darab oda hozzá...
Azt mondták, ha bejelent, börtön is lehet. Ha igaz...
Én nem értem. Annyira sújt minket az élet és még ő is.
Nem tudjuk kifizetni sem a csináltatást. Neki van többszáz ezer forint nyugdíja. Csak annyi fáradozása van, hogy mással foglalkozzon.
Nem normális nő.
Tehát csak a telekről folyik át? az nem szabálytalan. A romos épület ne dőljön sehova és főleg ne a szomszéd telekre. Az tégla? vagy fa? Lehet, hogy le kell bontatni, ha veszélyes.
"Kit jelent be?" az ingatlan tulajdonosát. Nem lesz "börtön". Melyik megye?
"Én nem értem. Annyira sújt minket az élet és még ő is."
Nem élhet senki gondtalan. Tegnap este egy nő egy lépcsőn ült és hangosan sírt, mint egy óvódás. Mellette egy 4 év körüli vézna gyerek, úgy nézett ki mint egy összement öregember. MI van? kérdeztem - Megszűnt a munkahelyem és most nem tudom mit csináljak.
Tele van a világ szenvedéssel. a felvetett probléma megoldható
3:
Felkérlek táncolni. Fizethetsz te is helyettünk. Sajnálom, ha nem tudod, milyen az, amikor nincs.
4:
Nos, igen onnan folyik át. Összességében ez már nem is tudom hány éve van. Csak most látta meg? Már rég átfolyik hozzá. A csatornáról le is, mert dombos.
Az életet tekintve meg, valakit túlságosan ver, valakit nem.
"A csatornáról le is, mert dombos. "
Maga a csatorna teljes egészében a telken belül van? akkor nem szabálytalan! a kis tároló miből van?
itt is kérdezhetsz
"Felkérlek táncolni. Fizethetsz te is helyettünk. Sajnálom, ha nem tudod, milyen az, amikor nincs. "
Nagyon is tudom, még is eljut addig az értelmem hogy nem mástól kívánom azt ami nekem nincs. Mert nem vagyok ekkora szarrágó.
9:
Nagyon szépen köszönöm válaszod. Az már zajlik.
Ugyanakkor mindenkinek köszönöm hozzászólását, véleményét, válaszát, a probléma már megoldódik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!